Celebrity News

Isidora nas je napustila jer je U OVOME GREŠILA: Otkriven uzrok zbog kog je Bjelica obolela od raka, svi ćemo se zapitati

Bolest Isidore Bjelice odnela ju je u 53. godini života....

Isidora nas je napustila jer je U OVOME GREŠILA: Otkriven uzrok zbog kog je Bjelica obolela od raka, svi ćemo se zapitati

Bolest Isidore Bjelice, bila je podmukla i književnica je vodila sa njom dugu i iscrpljujuću borbu, u kojoj nažalost nije pobedila. Preminula je 5. avgusta 2020. godine u 53. godini života, od posledica raka.

Bolest Isidore Bjelice bila je podmukla

Neposredno pred smrt, dok su teške bitke za zdravlje trajale, pokojna Isidora otkrila je šta smatra uzrokom svoje bolesti, te je rekla zbog čega misli da se razbolela.

Pročitajte: Suze same teku! Vila Pajkić podelila nikad viđenu fotografiju sa pokojnom majkom Isidorom i bratom Lavom koja KRIJE TAJNU

Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović, Instagram

 

- Nisam jela ni kobasice ni slaninu niti pušila cigarete, ni pila alkohol... Tuga je ta koja je najkancerogenija, nje sam pak imala u galonima - otkrila je pre smrti književnica.

Put kojim je išla u pokušaju da ozdravi, bio je trnovit, te je bila bez novca, zbog čega je bila primorana da proda 3.000 primeraka retkih knjiga kako bi se lečila u inostranstvu.

Pročitajte: Vila Pajkić slomljena na godišnjicu Isidorine smrti! Evo šta je poručila svojoj majci

Izvor:Gloria.rs, Foto:Dalibor Danilović, Instagram

 

- Rak je najgora sponzoruša, troši bez prestanka. Živimo u strašnom vremenu, da kad nemaš novac za lečenje: umireš. Ja sam bila na ivici da umrem ćutke, ne priznavši da posle dve i po godine nemam više novca za lečenje, ali onda sam shvatila da nemam pravo na to zbog dece - rekla je svojevremeno Isidora prenose domaći mediji, koja se lečila u Švajcarskoj.

Podsetimo, 2012. godine Isidori je dijagnostikovan rak zbog čega su joj odstranjena oba jajnika, materica i trbušna maramica. Bila je krhkog zdravstvenog stanja, a i primorana da radi zbog čega se bolest nekoliko puta vraćala. 

 

Komentari (0)

Loading