Celebrity News

Nikad nije kasno za očinstvo: Pogledajte prvu fotografiju sina Borisa Novkovića kog je dobio sa 25 godina mlađom Iris (FOTO)

Autor: | 25/03/2022

Sin Borisa Novkovića do sada nije bio poznat javnosti

Nikad nije kasno za očinstvo: Pogledajte prvu fotografiju sina Borisa Novkovića kog je dobio sa 25 godina mlađom Iris (FOTO)

Sin Borisa Novkovića (54) još uvek nije poznat javnosti iako je prošle godine kada je stigao na svet izazvao dosta pažnje budući da je poznatom pevaču to četvrto dete sa 25 godina mlađom studentkinjom Iris Volf s kojom je imao više nego turbulentan odnos. Međutim, slavni hrvatski umetnik jeste jednom prilikom podelio fotografiju a kojoj su njih troje zajedno, pa se čak vidi i lice malog Nea.

 

 

Borisu i Iris je Neo drugo zajedničko dete budući da su 2019. godine dobili ćerkicu koju su nazvali Si. Dok im je inspiracija za njeno ime bila izvedenica njihovih sopstvenih imena a koreni su hebrejskog porekla, dečaka su nazvali verovatno motivisani filmom "Matriks". Sin Borisa Novkovića tako se pridružio braći koja nose imena Noa i Bono, a pevač je srećan i ponosan otac.

Pročitajte: Boris Novković progovorio o razvodu od 25 godina mlađe supruge Iris

 

 

Međutim, sa izabranicom Iris nije mu sve išlo glatko. Upoznali su se pre tri godine i prvi put u javnosti zajedno pojavili na zagrebačkoj premijeri dokumentarnog filma "Vatreni". Od tada ne prestaju da intrigiraju javnost svojim kompikovanim odnosom pošto je poznato da su jednom imali prekid odnosa. Bilo je to paklenih šest meseci tokom kojih je Iris pobegla od doma sa Novkovićem, a drama se dešavala dok su dobili prvo dete ali još ne i sina Borisa Novkovića.

Komentari (0)

Loading