Celebrity News

Isplivale prve fotografije snaje Žike Jakšića: Pogledajte kakvu je lepoticu oženio njegov sin Andrija

Snaja Žike Jakšića gaji veliko poštovanje prema voditelju

Isplivale prve fotografije snaje Žike Jakšića: Pogledajte kakvu je lepoticu oženio njegov sin Andrija

Strogo protiv pojavljivanja u javnosti je snaja Žike Jakšića, Jehoslava Jakšić, stoga njene fotografije donedavno nigde nismo mogli videti. Supruga voditeljevog naslednika, master enologa Andrije Jakšića fokusirana je na sektor kozmetike i vodi miran život daleko od estrade i stila koji već dugi niz godina Žika preferira. 

Pročitajte: Rođendanska proslava Žike Jakšića OTKRILA TAJNU o pomirenju sa Dajanom! (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Jakšić poštuje snajinu želju i ne forsira je da se fotografiše za medije. Za Story je priznao da mu prija život sa njom i sinom pod istim krovom, jer se divno slažu i jedni druge poštuju, a posebno mu je drago kada vidi kako se novopečeni mladenci dopunjuju. 

Pročitajte: Nju NIKADA niste imali prilike da vidite: Ovo je prva supruga Žike Jakšića sa kojom ima sina Andriju (FOTO)

Boško Karanović

 

Snaja Žike Jakšića u porodicu voditelja ušla je pre deset meseci. Na ludi kamen sa Andrijom stala je na intimnoj ceremoniji u Nemačkoj, a ubrzo su se oboje preselili na Bežanijsku kosu kod voditelja. Žikin naslednik oduševljen je bračnim životom, posebno svojom izabranicom i njenom mirnom prirodom.

- Mesec dana tokom zajedničkog odmora imao sam priliku da posmatram Jehoslavu, i posmatram da li je temperamentna ili povučena devojka. Odmah mi se dopala, a po uzoru na svoje roditelje posle dve godine zabavljanja smatrao sam normalnim da je zaprosim. Mnogi su mi rekli da je brak zatvor, ali ja uživam. Nikad mi nije bilo lepše u životu - izjavio je Jakšićev naslednik.

 

Komentari (0)

Loading