Celebrity News

Drži je čvrsto oko struka: Andrija Kuzmanović fotografisan sa sveže razvedenom koleginicom, svi će biti iznenađeni (FOTO)

Autor: | 26/03/2022

Andrija Kuzmanović tvrdi da je sa poznatom koleginicom brzo izgradio prisan odnos

Drži je čvrsto oko struka: Andrija Kuzmanović fotografisan sa sveže razvedenom koleginicom, svi će biti iznenađeni (FOTO)

Verovatno nismo ni znali koliko nam je bio potreban glumački par koji čine Andrija Kuzmanović i Anđelka Prpić dok nisu stali jedno pored drugog na setu novog filma "Ala je lep ovaj svet" u kojem tumače dve glavne uloge. Njih dvoje predstavljaju odličnu humorističnu kombinaciju i čini se da i njima izuzetno prija što će raditi jedno kraj drugog na ovom projektu. Posetili smo jedan snimajući dan i uverili se da je hemija između ovog dvojca veoma jaka i funkcionalna.

Boško Karanović

 

- Saradnja sa Anđelkom mi je genijalna, ona je odlična glumica i mi smo pre svega super drugari, veoma volim sve što ona radi, veoma je šarmantna, sigurno jedna od najšarmantnijih domaćih glumica. Lepo su se ukrstile naše ličnosti i prija mi rad s njom, nadam se da je i njoj sa mnom - istakao je Andrija koji u filmu tumači lik Bate, dok Anđelka igra lik Une.

Boško Karanović

 

- Nisam poznavala Andriju pre ovog snimanja, znala sam ga kao kolegu ali ništa nismo radili zajedno. Oduvek sam ga volela kao glumca, a ovde smo se zbližili i sprijateljili. Po ceo dan smo zajedno na setu i mogu reći da se sve bolje upoznajemo - navela je Anđelka.

Pročitajte: AFERA TRESE REGION! Udata zvezda iz Hrvatske OSTAVILA MUŽA zbog Andrije Kuzmanovića

Boško Karanović

 

Zanimljivo je da dvoje glumaca nisu za sve ove godine imali priliku da sarađuju ali ne iznenađuje da su za relativno kratko vreme koliko su do sada zajedno proveli na snimanju već uspeli da oforme lepo prijateljstvo. Andrija, međutim, na emotivnom planu ostaje sam bar još neko vreme a jednako tajanstvena po tom pitanju je i glumica koja je nedavno prošla kroz razvod.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading