Celebrity News

LOŠE VESTI iz Nemačke! Svi su je čekali, a evo zašto Anastasija sinoć nije izašla na scenu

Anastasiji Ražnatović pozlilo sinoć na nastupu...

LOŠE VESTI iz Nemačke! Svi su je čekali, a evo zašto Anastasija sinoć nije izašla na scenu

Instagram

Da se planovi menjaju u samo nekoliko minuta, osetila je sinoć i Anastasija Ražnatović pred svoj nastup u Esenu.

Anastasiji Ražnatović pozlilo na nastupu

Naime, u popodnevnim satima, mlada muzička zvezda je stigla u pratnji svoje osmočlane ekipe i sve je obećavalo da će i to veče biti sjajno, kao pre desetak dana u Parizu, kada se desio prvi Anastasijin nastup. I ovoga puta je bio plan da se uz nju na sceni pojave četiri plesača, a pre nje je nastupala Marina Visković koja je već napravila atmosferu da su svi uveliko bili na nogama.

Pročitajte: Anastasija Ražnatović na svom prvom nastupu pojavila se u provokativnoj kombinaciji, a potom oborila rekord kluba (FOTO)

Instagram

 

U toku samog spremanja, Anastasiji je pozlilo, iznenadna malaksalost i drugi prateći simptomi, te je bila na ivici kolabiranja. Morala je da otkaže izlazak na scenu, a vrlo brzo je došla medicinska ekipa koja joj je nakon pregleda odredila da primi infuziju i da miruje, tako da nije bilo reči o izlasku na binu.

Tim povodom, Anastasija jutro nakon što je noć provela sa medicinskim osobljem, kaže:

Pročitajte: Dom Ražnatovića zavijen u crno! Anastasija se oglasila: Zbogom najlepša moja (FOTO)

Instagram

 

- Sada se fizički dobro osećam, a verujem da ću uskoro biti sjajno! Za svakog ko je sinoć bio u publici imam lično izvinjenje što se nismo družili, ali ću to vrlo brzo ispraviti novim datumom za koncert u Esenu! Hvala vam na razumevanju i podršci - poručila je Anastasija.

Komentari (0)

Loading