Celebrity News

Anastasija Ražnatović na svom prvom nastupu pojavila se u provokativnoj kombinaciji, a potom oborila rekord kluba (FOTO)

Anastasija Ražnatović po prvi put sama nastupila pred publikom

Anastasija Ražnatović na svom prvom nastupu pojavila se u provokativnoj kombinaciji, a potom oborila rekord kluba (FOTO)

Više od četiri godine mlada zvezda Anastasija Ražnatović prisutna je muzičkoj sceni, a 12.mart ostaće joj zauvek u sećanju. Prvi profesionalni nastup Anastasija je održala u svom omiljenom gradu Parizu.

Pročitajte: TUŽAN KRAJ BAJKE: Raskinuli Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić, a razlog će vas ŠOKIRATI!

Privatna Arhiva

 

I dok je godinama unazad u medijima govorila kako joj je francuska prestonica najlepše mesto gde želi da otputuje, nije mogla ni da pretpostavi da će na samo nekoliko minuta od centra grada u klubu “Haussmann” održati koncert.

Pročitajte: Svi pričaju o njenom raskidu sa Kuljićem, ali kako je Anastasija okončala svoju prvu vezu? Ovo je bilo bolno

Privatna Arhiva

 

U krcatom klubu Anastasija se pojavila sa plesačima koji su je pratili na sceni, a na sebi je ponela atraktivno odelo koje potpisuje srpski kreator Bojan Petrović.

Pročitajte: Suze same idu! Anastasija Ražnatović sedam dana nakon raskida bivšem uputila emotivnu poruku! (VIDEO)

Privatna Arhiva

 

Publika je pesmu “Rane” dočekala sa gromoglasnim aplauzom, a potom im se obratila Anastasija. 

- Dobro veče svima! Jako sam srećna što vas vidim u ovolikom broju! Dobro došli na moj prvi nastup pred publikom ikad - poručila je Ražnatovićeva, a nakon toga je nastavila da peva svoje, ali i hitove svoje majke.

Pročitajte: Tajna porodičnog nasledstva: Zašto je umesto Anastasiji Ceca Bogdani predala ovu važnu tradiciju?

Privatna Arhiva

 

Po završetku koncerta Anastasiju su sačekali fanovi koji su želeli da se fotografišu sa njom, a ona je strpljivo delila autograme i slikala se sa svima. Organizatori nastupa su joj potom saopštili da je oborila posećenost kluba koji postoji preko 20. godina, što je Anastasiju posebno obradovalo. Odmah nakon završenog koncerta mlada pevačica se zaputila u hotel, a sledeći nastup zakazala je kroz deset dana.

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (0)

Loading