Celebrity News

Sin Miodraga Radonjića moraće da se navikne na ova pravila: Glumac otkriva u čemu će kao roditelj biti najstroži (VIDEO)

Sin Miodraga Radonjića stigao je u decembru pretprošle godine

Sin Miodraga Radonjića moraće da se navikne na ova pravila: Glumac otkriva u čemu će kao roditelj biti najstroži (VIDEO)

Glumca Miodraga Radonjića (32) sreli smo na promociji novog filma "Indigo kristal" koji bi trebalo da pred gledaoce stigne krajem godine i otkrili da čuveni Baća po prvi put u potpunosti drži producentsku palicu u svojim rukama, što mu je sada još veći izazov od glumačkog. Međutim, odgovornost nije nepoznata šarmantnom dramskom umetniku koji je pre manje od godinu i po dana postao otac i tada otkrio čitav novi svet odgovornosti ali i najveće ljubavi. I ovu priliku smo zato iskoristili da proverimo da li će sin Miodraga Radonjića na svojoj koži osetiti kakva je nova pravila i koliko stroga glumac počeo da primenjuje u novoj životnoj fazi.

Pročitajte: Hit na društvenim mrežama - Sin Miodraga Radonjića nasmejao sve

- Neću biti otac koji će da zabranjuje nešto detetu, na primer da ima mobilni telefon, to je danas sastavni deo života svih klinaca. Ali, mogu da ga naučim čemu to služi, kako se koristi, da ga naučim da internet pruža veliku slobodu ali da je ne treba koristiti do kraja. Ne znam da li ću biti liberalan kao roditelj, ipak moraju da postoje neke granice. One postoje i kod odraslih ljudi, kamoli kod dece, tu ih mora biti - rekao nam je Miodrag a šta je još imao da kaže o brigama s kojima se kao roditelj suočava u savremenom svetu saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading