Celebrity News

Otkrivamo TAJNI PLAN ljubavnice Miroslava Ilića da mu UNIŠTI PORODICU I ŽIVOT, evo zašto je umešana i Lepa Brena

Lepa Brena i Mirjana Antonović dugogodišnje su prijateljice, a Brena je od samog početka velika podrška Mirjani u sudskom procesu koji vodi protiv Miroslava Ilića

Otkrivamo TAJNI PLAN ljubavnice Miroslava Ilića da mu UNIŠTI PORODICU I ŽIVOT, evo zašto je umešana i Lepa Brena

Mirjana Antonović ponovo je u postupku sa nekadašnjim ljubavnikom, koji je tužbom ovoga puta tereti za povredu tajne postupka. Kako je neko vreme boravila u Srbiji, sa svojom prijateljicom Lepom Brenom osmislila je plan, od koga Miroslavu neće biti dobro.

Naime, kako saznaje Republika.rs Lepa Brena i Mirjana Antonović osmislile su da bi Mirjana mogla da pokrene biznis u Srbiji, a da bi joj za to bila potrebna kuća, koju bi kupila ni manje ni više nego u Miroslavovim rodnim Mrčajevcima.

- Brena i Mirjana se mnogo dugo poznaju i ona je bila jedna od prvih koja ju je podržala kad je počela da se bori za dokazivanje očinstva. Na kraju je na nagovor Mirjane pristala da svedoči protiv kolege, a najviše je iznerviralo to kada je Ilić tužio Mirjanu za to što je iznosila detalje sa suđenja kad je u pitanju borba za dokazivanje očinstva. Mirjana se sastala s Brenom odmah posle njenog pojavljivanja na sudu prošle nedelje, pa su otišle u restoran. Tako je Brena dala ideju vezanu za kupovinu placa - priča sagovornik blizak Antonovićevoj.

Pročitajte: Mirjana Antonović stigla u Beograd! Zbog Miroslava Ilića u očajnom stanju, pogledajte prve fotografije

ATA Images

 

- U pitanju je poljoprivredno zemljište koje ima 70 ari. Cena po aru je prvobitno bila oko 650 evra, ali bi gazde spustile cenu. 

Miroslav je svojevremeno o odnosu sa Mirjanom kratko i jasno rekao:

- Ta žena mene proganja decenijama, ne znam šta više sa njom da radim. Opsednuta je mnome. Ništa nisam učinio da bi mi se ovo priredilo. Gledam svoja posla i život, nemam potrebu da bilo kome nešto dokazujem. Ovo sve predugo traje i nadam se da će istina brzo da ugleda svetlost dana - govorio je Miroslav, a kako će odreagovati ako Lepa Brena i Mirjana Antonović svoj plan sprovedu u delo, ostaje da vidimo.

 

 

Komentari (1)

Loading