Celebrity News

PODMUKLA BOLEST došla je u momentu najveće slave i Evrovizije: Konstraktinoj porodici nikada nije bilo teže

Ana Đurić Konstrakta malo je falilo da se ne pojavi na takmičenju, a sve zbog narušenog zdravlja svog supruga, s kojim je početak godine provela u Nemačkoj na medicinskim ispitivanjima..

PODMUKLA BOLEST došla je u momentu najveće slave i Evrovizije: Konstraktinoj porodici nikada nije bilo teže

Nekadašnja članica benda “Zemlja gruva” Ana Đurić Konstrakta (43), nastupom na „Beoviziji“ pre par nedelja izazvala je pažnju celokupne domaće javnosti i zanimljivo je da interesovanje za nju još uvek ne jenjava. Njena autorska numera “In corpore sano”, proglašena je pobedničkom, čime je talentovana umetnica postala naša ovogodišnja predstavica na „Evroviziji“, ali i glavna tema svih gradskih kuloara, priča, naslovnica prestižnih magazina, kao i jedna od najtraženijih sagovornika TV i radio voditelja u emisijama zabavno-informativnog karaktera širom regiona.

Ana Đurić Konstrakta - ekskluzivno u novom broju magazina "Story"

Od momenta kada se Ana popela na pobedničko postolje, njene izjave, stare ili novije, prenose se i prepričavaju. Od stihova pesme prave se parodije, traže se motivi i pouke. Zaviruje se iz svih mogućih izvora i uglova u njen privatni život, a najviše u brak sa arhitektom, zapravo producentom Milanom Đurićem. Broje se godine koje je s njim pod istim krovom do sada provela, koliko je dece rodila. Postavlja se pitanje kakva je majka i kako njen sin Nikola i ćerka Lena reaguju na preokret koji joj se dogodio.

Pročitajte: Prvi snimci Konstraktinog sina - Mali Nikola je mamin i tatin najveći ponos (FOTO)

Facebook

 

I tako se već nedeljama nižu pitanja i potpitanja kako bi se što više toga saznalo o vlasnici spektakularnih stihova, koja je probudila i, u neku ruku, osvestila javnost. Uprkos pokušaju da zavire u baš svaki kutak Konstraktinog umetničkog, poslovnog i privatnog sveta, ona je ipak uspela da u velikoj meri sakrije svoju intimu i porodici obezbedi mir. Upravo zbog toga sve donedavno nije se doznalo da je Đurićeva početkom godine, tačnije u januaru, htela da odustane od „Beovizije“, sve zbog narušenog suprugovog zdravlja.

Milanu je, naime, dijagnostikovan tumor, što je Ani istrglo tlo pod nogama, te je neko vreme, što je i normalno, bila rastresena i u vrlo teškom mentalnom stanju. Nije bila spremna da sluša aplauze i raduje se bodovima na takmičenju dok se uporedo njen izabranik brine za svoj život. Milan se tih dana podvrgao iscrpnim medicinskim ispitivanjima u Nemačkoj, zajedno su tamo otputovali, da bi lekari znali s kojim oblikom bolesti imaju posla.

Pročitajte: Mnogi nisu odobravali njihovu ljubav - Evo kako je Konstrakta upoznala svog muža i kako on danas izgleda (FOTO)

RTS

 

Na svu sreću, testovi su pokazali da panici nije bilo mesta i da je zapravo reč o benignom obliku, koji se lako da ukloniti. Osmeh se tih dana ponovo vratio na lica porodice Đurić, a Ana je, znajući šta je očekuje, prionula na rad. Njena pojava na ekranu tokom polufinala, a zatim i finalnog predstavljanja na „Beoviziji“ ni po čemu nije odavala utisak da je doskoro bila zabrinuta i tužna. Maestralno je izvela numeru, koja je napravila potpuni preokret, a kako se nosila s teškim iskustvom, možemo da zaključimo na osnovu toga što sebe naziva racionalno-emotivnom, kao i na osnovu njenih ranijih izjava.

Ana Đurić Konstrakta - period straha i brige

– Realnost treba prihvatiti, ali i raditi na tome da u fokusu budu teme koje su bitne. Strah od neizvesnog rađa nove strahove i stvara osećaj konstantne borbe i brige šta će biti sutra ako ne uradimo sve ono što je u našoj moći da se od problema zaštitimo. Dakle, prepušteni sami sebi, da sami o sebi brinemo. Naravno, to nije dovoljno, ali je jedino što mi kao pojedinci možemo da uradimo. U ekipi svog dens hora „Starih Latina“ imam sve: i reiki majstora, i fizioterapeuta, i gastroenterologa, i psihoanalitičara. I to je to – poručila je umetnica, koja se s nedaćama, očigledno, odlično nosila zahvaljujući savetima i pomoći prijatelja, ali i ljubavi porodice.

Na pitanje kakav odnos ima s decom, da li je s njima uvek iskrena ili teške momente, poput onog u januaru kada joj je suprug oboleo, nastoji da sačuva za sebe štiteći ih, Konstrakta je kazala:

Pročitajte: Neočekivano! Evo ko je misteriozna Konstrakta koja nas predstavlja na Evroviziji (VIDEO)

Foto: Kosta Đuraković

 

– Bilo je situacija u kojima sam se pitala da li sam pogrešno reagovala. Taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Deca nisu strana bića s druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i s poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta – rekla je Konstrakta.

Još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 30. marta 

Story

 

 

Komentari (0)

Loading