Celebrity News

Nećete verovati: Šta spaja Željka Mitrovića i OVU popularnu pevačicu sve ove godine (FOTO)

Željko Mitrović i Mira Škorić - prijateljstvo kojem se ne nazire kraj...

Nećete verovati: Šta spaja Željka Mitrovića i OVU popularnu pevačicu sve ove godine (FOTO)

Instagram

Željko Mitrović i Mira Škorić, poznaju se dugi niz godina, pa slobodno možemo reći i nekoliko decenija, a nakon što je isplivala njihova nikad viđena fotografija, postalo je jasno šta ih to spaja sve ove godine.

Željko Mitrović i Mira Škorić - veliki prijatelji

Naime, iako je Mitrović vlasnik imperije "Pink" , njegovi hobiji i interesovanja nisu uvek bili vezani samo za biznis i televiziju. Velika ljubav, od koje on nikada neće odustati je upravo muzika, koja mu izuzetno znači u životu.

Pročitajte: Ovde se useljavaju Mitrovići: Pogledajte ekskluzivne fotografije Željkovog dvorca, arhitektonskog čuda nikad viđenog na ovim prostorima

Zoran Jakšić

 

Osim što je poznato da je bio osnivač grupe "Oktobar 1864" , koja je nastala 1984. godine i raspala se tokom devedesetih godina prošlog veka, takođe javnost zna da Željko neretko svira za svoju dušu i uživa sa prijateljima.

Kako piše "Svet&Scandal" , Mira Škorić upravo je jedna od njegovih velikih prijateljica, kojoj je pomgao u karijeri, a svojevremeno se našao i u njenom spotu "Otkači" . Video snimak koji postoji na platformi "Youtube" , osim što svedoči o Željkovom i Mirinom prijateljstvu, dokaz je da se vlasnik ružičaste televizije snalazi odlično u svim žanrovima muzike.

Pročitajte: Teška porodična priča - Željko Mitrović otkrio šokantnu istinu o svom ocu koja ga je zauvek promenila

 

 

Komentari (0)

Loading