Celebrity News

Ovde se useljavaju Mitrovići: Pogledajte ekskluzivne fotografije Željkovog dvorca, arhitektonskog čuda nikad viđenog na ovim prostorima

Novi dom Željka Mitrovića i dalje je u izgradnji, a sudeći po fotografijama kako je projektovan i dizajniran, predstavlja nešto neviđeno na ovim prostorima...

Ovde se useljavaju Mitrovići: Pogledajte ekskluzivne fotografije Željkovog dvorca, arhitektonskog čuda nikad viđenog na ovim prostorima

Luka Šarac

Novi dom Željka Mitrovića i dalje je u izgradnji, a lokacija na kojoj će se nalaziti je u elitnom naselju u Beogradu, na Dedinju, u Užičkoj ulici. Budući da su na jednom sajtu, kao i na društvenim mrežama, osvanule fotografije kako će velepna vila izgledati spolja, stiče se utisak da će vlasnik "Pink" imperije postati vlasnik i, do sada, neviđenog luksuza, kakav se retko viđa u regionu i u Srbiji.

Novi dom Željka Mitrovića - nikad viđeno na našim prostorima

Naime, kako se navodi na "Globaldesignnews.com" , čitav tim arhitekta angažovan je na projektovanju njegovog doma iz snova, a izgled će oživeti kulturno nasleđe neoklasičnog stila. Spoj modernih tehnologija učiniće da dom vlasnika TV "Pink" postane istinsko mesto za uživanje čitave njegove porodice, kao i prelep prizor za posmatrače i prolaznike.

Pročitajte: Ovakav luksuz je do sada neviđen: Zavirite u dom Željka i Milice Mitrović, od prizora ZASTAJE DAH! (FOTO)

 

 

Takođe, kako se dalje navodi, za Mitrovića poseban izazov predstavlja da tradiciju uklopi sa modernim imperativima života, te posebnu pažnju iziskuje adaptacija prostora svakodnevnim potrebama.

Novi dom Željka Mitrovića biće dvorac

Sudeći po fotografijama, masivne simetrične fasade nisu jedini element koji privlači pažnju, već i činjenica da će se bazeni nalaziti na krovovima. Kako dalje piše pomenuti portal, temelj ove građevine bazira se na "zlatnom preseku" , a akcenat vile je na jednakim razmerama, koje će činiti opštu harmoniju.

Pročitajte: Teška porodična priča: Željko Mitrović otkrio šokantnu istinu o svom ocu koja ga je zauvek promenila

 

 

Visoki plafoni, prostorije okupane svetlošću, radionica, hala za razne aktivnosti, poput koncerata, studio, fitnes i SPA zona naći će se u novom domu Željka i Milice Mitrović, a posebno iznenađenje, na spratu pored sobe za goste, biće i beauty salon.

Pročitajte: O NJOJ NIKAD NE PRIČA: Pogledajte kako danas izgleda prva supruga Željka Mitrovića (FOTO)

 

 

Osim toga, projekat nosi naziv "Back to the Future" , što se savršeno uklapa sa konceptom koji imaju Željko i njegov tim stručnih saradnika, a nesumnjivo će ovo biti jedna od najlepših kuća u čitavom reginu, čim se realizuju svi radovi.

Komentari (6)

Loading
Gordana Vuko ic

08:35 29.03.2022

Bas me interesuje gde zaradio toliki novac volela bi i ja bar jedan delic ovog novca zaradi da mogu da zivim sa svojom decom samo neznam gde .

Ivko

21:18 30.03.2022

Jedva cekam da ga zavrse, i da se usele i uzivaju u svom dvorcu. Grad ce biti lepsi. Svaka njemu cast kako je zaradio novac na glupom narodu koji gleda njegovu televiziju. Tacno zna sta da plasira. Samo tako nastavi majstore, i srecno.

Nadica

18:04 31.07.2022

Ovo su čisti kompleksi . Neko ko je odrastao u popriličnom siromaštvu , majkom spremacicom i tatom pijancem , danas mora da živi u kapitolu , zar nije bila dovoljna vila na Senjaku !!!??? Bezveze! Preveliki apetiti.