Celebrity News

Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu

Haris i Melina Džinović - sukob zbog ćerke sve jači

Đina Džinović u suzama! Porodica uzdrmana, Melina i Haris u nikad većem sukobu

Mezimica Harisa i Meline Džinović, Đina, napunnila je 18 godina i spremna je da otpočne novo, odraslo životno poglavlje. Naime, Đina je izrazila želju da živi sa dečkom zbog čega su njeni roditelji Haris i Melina Džinović došli u žestoki sukob mišljenja.

Naime, Đina je u vezi sa Andrejem Đurićem fudbalerom "Crvene Zvezde", a kako piše "Star" sada je obavestila roditelje da želi da se preseli sa njim u drugu državu, čim potpiše ugovor.

- Andrej trenutno igra za Zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati novi ugovor i za koji klub. Njemu je cilj da ode preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti do jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i stvarno je velika ljubav u pitanju, te je ona rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ako on ode u inostranstvo ona planira da pakuje kofere i ide sa njim - kaže izvor i dodaje:

Pročitajte: Melinu nećete prepoznati! Nikad viđena porodična fotografija - DŽinovići samo petnaest dana od rođenja ćerke Đine

 

 

- To je saopštila Harisu i Melini zbog čega je nastao džumbus. Haris joj je rekao da razume da se vole i da treba da mu bude velika podrška, ali da je mlada još uvek da bi se seljakala sa njim posvetu, te da treba da razmišlja o svom školovanju. Đina mu je sasula u lice da je sada punoletna i sama odlučuje šta će da radi - još veći šok Haris je doživeo kada je Melina podržala Đinu.

- Melina je rekla Harisu da se ne nervira i da je Đina pametna devojka, da treba da je puste i pruže joj podršku.

Ipak, Haris se nije na tome zasustavio:

- Haris je ipak odlučio da popriča sa aktuelnim zetom i da njega ubedi da objasni Đini da treba da razmisli još jednom o svemu - zaključuje izvor, a kako će se ipak završiti porodični sukob ostaje da vidimo kada Andrej potpiše novi ugovor.

 

Komentari (1)

Loading
Dusica

14:30 01.04.2022

Hi hi, bas je problem sa aspekta roditelja. Zelim sjajnoj porodici Dzinovic da sa sto manje briga prebrode ovu situaciju.