Celebrity News

Ivani se baš ne da: Miloš Biković objavio fotografiju BIVŠE i svi su u ČUDU (FOTO)

Fotografija Miloša Bikovića izazvala je veliku pometnju...

Ivani se baš ne da: Miloš Biković objavio fotografiju BIVŠE i svi su u ČUDU (FOTO)

Fotografija Miloša Bikovića, koju je glumac objavio na društvenim mrežama podigla je veliku prašinu i mnoge ujedno i zbunila.

Fotografija Miloša Bikovića ne prestaje da se komentariše

Naime, popularni glumac koji gradi vrlo zavidnu i uspešnu karijeru, objavio je fotografiju svoje bivše devojke, sa kojom se zabavljao tokom studija, Anje Alač. Mnogi su se isprva iznenadili i zapitali kako će reagovati njegova sadašnja izabranica, lepa pravnica Ivana Malić sa kojom je u vezi, ali kada su malo bolje pogledali objavu - sve je postalo jasnije.

Pročitajte: Ko se ovome nadao? Miloš Biković i Ivana Malić sinoć zagrljeni SVIMA OBJAVILI DIVNE VESTI

Instagram screenshot

 

Biković je zapravo podržao projekat na kojem Anja radi, a koji je najavila pre nešto više od mesec dana u medijima i na kojem radi nekoliko godina. U pitanju je muzički album sa Borisom Bunjcem, sa kojim ona čini duo poz nazivom "Elar" .

- U pitanju je saradnja između mene i muzičara Borisa Bunjca, koji je pisao muziku. Oduvek me muzika inspirisala. Završila sam osnovnu muzičku školu i sviram laički i gitaru. Na albumu sam počela da radim 2017. i srećna sam što ćete ga uskoro i čuti. Inače, Boris i ja smo tim koji je album muzički osmislio i zovemo se "Elar" - rekla je glumica za domaće medije nedavno.

Pročitajte: Suze i bol! Miloš Biković podelio tužne vesti, svi izjavljuju saučešće (FOTO)

Twitter

 

Budući da ju je glumac jednostavno prijateljski podržao, mesta za spekulacije nema, a to ujedno i potvrđuje činjenica da će, kako su mediji pisali, kumovati Anji i njenom izabraniku Andreji Josifovskom na venčanju.

Komentari (1)

Loading