Celebrity News

Ima li šta tužnije od braće koja se više NE VOLE: Viktoru Živojinoviću SLOMLJENO SRCE zbog najnovijeg Stefanovog poteza, Brena u suzama

Viktor i Stefan Živojinović rođena su braća, ali kakvi su njihovi odnosi poslednjih godina, javnosti nije najjasnije

Ima li šta tužnije od braće koja se više NE VOLE: Viktoru Živojinoviću SLOMLJENO SRCE zbog najnovijeg Stefanovog poteza, Brena u suzama

Viktor Živojinović proslavio je preksinoć 24. rođendan u društvu najbližih članova porodice i brojnih prijatelja. U luksuznom beogradskom restoranu okupilo se odabrano društvo, a posebnu pažnju privukao je dolazak Lene Čolak, za koju se dugo verovalo da je u Viktorovom srcu zauzela mesto Sandre Miljaković.

Ipak, Lenin dolazak zasenila su pojedina odsustva. Osim što Brena nije bila u prilici da se lati mikrofona na rođendanskoj proslavi svog sina, jer se sprema za veliki koncert u Zagrebu, pažnju je privuklo i odsustvo Stefana Živojinovića.

Pročitajte: Mislim da je došlo vreme da kažem ISTINU! Lepa Brena prvi put o 'odbeglom' sinu Stefanu i zašto joj nije došao na rođendan

Instagram

 

Viktor i Stefan Živojinović, iako rođena braća, zajedno nisu viđeni poslednjih par godina, od kada je Stefan definitivno odlučio da se povuče iz javnog života.

Iako je u javnosti retko viđan, Stefan je od članova porodice u poslednje vreme primećen samo u društvu najstarijeg brata Filipa.

Da li se srednji sin Živojinovića vešto krije, pa je iako prisutan ostao neprimećen na rođendanu svog brata, ili jednostavno ne želi javno da se eksponira, pa su braća našla način da rođendan proslave u četiri oka, javnosti nije poznato. Ipak, jasno je da je Viktoru nedostajalo da na rođendanskoj proslavi vidi i najvoljenija lica.

Ata Images

 

 

Komentari (1)

Loading