Celebrity News

OVO NISMO OČEKIVALI: Žarko Laušević u emotivnom zanosu sa SUPRUGOM DOBROG PRIJATELJA! Fotografija svedoči IZDAJI

Emotivni život Žarka Lauševića tokom mlađih dana bio je vrlo buran

OVO NISMO OČEKIVALI: Žarko Laušević u emotivnom zanosu sa SUPRUGOM DOBROG PRIJATELJA! Fotografija svedoči IZDAJI

Istina je da je tokom mlađih dana emotivni život Žarka Lauševića bio vrlo buran. Talenat, dobro držanje, odlične uloge i popularnost pružili su glumcu sa Cetinja brojne pogodnosti, između ostalog, bolji tretman kod dama. Pažnja žena Žarku je veoma prijala i sa tim je umeo da se nosi. Ženio se dva puta, jednom Majom Laušević sa kojom je proveo16 godina, a zatim i Anitom Roganović sa kojom je u braku od 1999. U međuvremenu rodila se tu i po koja ljubav koja nije bila krunisana brakom zato nam nije bilo teško da poverujemo da je osim kolegijanog odnosa Laušević imao nešto više sa suprugom dobrog prijatelja Uliksa Vehmijua, Snežanom Bogdanović. Zapravo tračak sumnje pojavio se nakon što smo nedavno sasvim slučajno došli do fotografije na kojoj Žarko Snežanu ljubi.

Pročitajte: Emotvni život Žarka Lauševića danas je bolji nego ikada, a upoznajte Asju, njegovu ćerku iz prvog braka (FOTO)

 

 

Kada smo, međutim, malo bolje istražili došli smo do saznanja da je fotografija nastala u periodu dok su Snežana i Žarko sarađivali na predstavi "Mačka na usijanom limenom krovu" Beogradskog dramskog pozorišta. Par iz kultnog komada, Megi i Brik, fotografisao se tada za sve magazine, a Žarko se na jednoj od slika za naslovnu stranu sa cenjenom koleginicom našalio poljubivši je. Odnos sa popularnim kolegom supruga Uliksa Fehmijua, produbila je u Njujorku gde ih je oboje sudbina odvela, te sada zasigurno mogu da kažu da su odlični prijatelji.

 

 

Komentari (0)

Loading