Celebrity News

Upoznala ga je pre Leontine, od harmonikaša napravila mega zvezdu: Postelju OVE POZNATE PEVAČICE je godinama gužvao Željko Joksimović (FOTO)

Bivša devojka Željka Joksimovića bila je ova poznata pevačica...

Upoznala ga je pre Leontine, od harmonikaša napravila mega zvezdu: Postelju OVE POZNATE PEVAČICE je godinama gužvao Željko Joksimović (FOTO)

Bivša devojka Željka Joksimovića je poznata pevačica, koja se povukla sa scene.

Bivša devojka Željka Joksimovića - svi je znate

U pitanju se Svetlana Ceca Slavković, koja je bila velika zvezda tokom devedesetih godina prošlog veka i jedna od najtraženijih pevačica tada. Budući da je svoju karijeru završila, mnogi se ne sećaju njene romanse za kompizitorom i pevačem.

Pročitajte: Mali Kosta je očeva kopija, ali od majke je nasledio JEDNO: Pogledajte prvu fotografiju sina Jovane i Željka Joksimovića

Luka Šarac

 

Prema pisanju domaćih medija, Željko i Ceca zbližili su se prilikom zajedničke saradnje, kada mu je ona pevala prateće vokale, a umesto posla - dočekala ih je ljubav. O svojoj vezi nisu se izjašnjavali javno, ali su bili vrlo često viđeni zajedno na različitim festivalima i nastupima.

Pročitajte: Nacija je u šoku - Anastasija otkrila detalje tajne veze Cece i Željka Joksimovića

youtube printscreen

 

Ipak, iako su Svetlani predviđali blistavu karijeru, ona se nakon dva albuma povukla sa javne scene, a prema pisanju medija, navodno prepustila je Željka koleginici Leontini Vukomanović, za koju se spekulisalo da je bila u vezi sa Joksimovićem.

 

Komentari (0)

Loading