Celebrity News

Razvela se jer nije želela da trpi PONIŽENJA: Evo sa kojom POZNATOM ŽENOM je Rađen varao Anu Kokić (FOTO)

Afera Nikole Rađena svojevremeno se navodno dogodila sa jednom go go igračicom....

Razvela se jer nije želela da trpi PONIŽENJA: Evo sa kojom POZNATOM ŽENOM je Rađen varao Anu Kokić (FOTO)

Afera Nikole Rađena, dok je bio u braku sa pevačicom Anom Kokić, navodno se dogodila sa jednom rijaliti zvezdom i go-go igračicom. Uprkos što su Nikola i Ana tokom razvoda odlučili da ne iznose pikanterije iz svog braka, niti "prljav veš" , tokom trajanja jednog rijaliti programa pre nekoliko gidna, starleta Goga Aleksić iznela je detalje navodne Rađenove prevare.

Afera Nikole Rađena sa OVOM starletom

Naime, prema rečima starlete, Goga i Nikola bili su u vezi godinu dana, tokom koje je Rađen bio u braku.

Pročitajte: TO KAKO SE ONA ODNOSI PREMA MOJIM ĆERKAMA... Ana Kokić PRVI PUT ISKRENO o novoj devojci Nikole Rađena!

 

 

-  Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi dok je bio u braku sa Anom. Šta da radim, bila sam tada klinka, svideo mi se. Ali morate priznati da on super izgleda. Ja sam se zaljubila. Šta da radim. Nisam mogla da odolim - izjavila je Goga Aleksić tokom učestvovanja u rijalitiju "Farma" svojevremeno.

Takođe, za navodnu aferu saznala je i Ana Kokić:

Pročitajte: Istina se ne može sakriti - Rođendan ćerki otkrio ozbiljne probleme u odnosu Ane Kokić i Nikole Rađena (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Ja sam čula da je saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život - izjavila je starleta, prenosi "Espresso" .

Ipak, nakon ovog skandaloznog priznanja, Ana i Nikola ostali su još neko vreme u braku, da bi se definitvno razveli 2019. godine, a imaju dve ćerke Teu i Ninu. Kako izgleda njihov starija ćerka Nina pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading