Celebrity News

Istina je, VRATIO SE U NJEN ŽIVOT! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti! (FOTO)

Autor: | 02/04/2022

Brat Sanje Marinković mnogo je godina proveo u Londonu

Istina je, VRATIO SE U NJEN ŽIVOT! Sanja Marinković potvrdila najlepše vesti! (FOTO)

Dok poznata voditeljka Sanja Marinković (48) voli da putuje širom sveta i ima omiljene destinacije kao što su Španija ili Dubai, Srbiju ipak smatra mestom u kojem je pronašla svoju meru sreće. Međutim, ona ima najbližu familiju koja je već godinama unazad rasejana po inostranstvu, pa dok je poznato da joj sestra stanuje u upravo pomenutoj Španiji, brat Bojan joj se još davnih dana preselio u London gde se posvetio svom biznisu. Međutim, pre nekoliko večeri u programu uživo saznali smo da se brat Sanje Marinković vratio u Srbiju što je voditeljka zadovoljno podelila sa auditorijumom.

 

 

 

 

Naime, posle mnogo godina provedenih u Londonu, Bojan Marinković već neko vreme ponovo živi u domovini sa suprugom Jelenom, a čini se da niko nije srećniji zbog toga od njegove rođene sestre. Brat Sanje Marinković naročito je bitna figura u njenom životu otkako je poznata voditeljka doživela velike potrese na privatnom planu, kao što je bio njen razvod od supruga Aleksandra Uhrina, ali i gubitak oca koji su Sanja i Bojan zajedno pretrpeli.

Pročitajte: Noćni pozivi više nisu tajna! Sanja Marinković PRIZNALA sve o vezi sa bivšim suprugom Aleksandrom Uhrinom

 

 

Brat Sanje Marinković ima ćerku i sina sa suprugom Jelenom koja je na društvenim mrežama poznata po dizajniranju unikatnih šešira koje je neretko promovisala i sama Sanja. Bojan je uspešan preduzetnik a svojevremeno je osvojio prvo mesto na Novosadskom sajmu poljoprivrede. Za razliku od poznate sestre, ne voli da se eksponira u javnosti ali je Sanji velika podrška u svemu što ona radi i ponosi se svojom sestrom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@jelena_mm)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena (@jelena_mm)

 

Komentari (0)

Loading