Celebrity News

"Mnogi su me zbog toga osuđivali": Danica Maksimović nikad iskrenije o tome zašto se nikada nije udala za nevenčanog supruga Todeta

Suprug Danice Maksimović nikada to nije postao na papiru

"Mnogi su me zbog toga osuđivali": Danica Maksimović nikad iskrenije o tome zašto se nikada nije udala za nevenčanog supruga Todeta

Naša slavna glumica Danica Maksimović (69) duže od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, ali to što se nikada nisu zvanično venčali ne sprečava je da ga naziva svojim suprugom. Suprug Danice Maksimović, stoga, uživa što nosi baš takvu titulu a ona je najsrećnija što su zajedno tokom svih minulih decenija prošli kroz sva moguća iskušenja. Ipak, najvrednije što su zajedno stekli u tako dugačkom stažu sigurno je njihov sin Miloš Lolić koji već dugo živi u inostranstvu, u Beču, gde se bavi pozorišnom režijom.

U intervjuu koji je ranije dala za "Story" Danica je vrlo otvoreno govorila o dosadašnjem odnosu sa nevenčanim suprugom Todetom, upitana u čemu se krije tajna njihove dugotrajnosti.

- Verujem da vam je teško da to shvatite kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih. Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo - rekla nam je glumica i odgovorila na pitanje zašto suprug Danice Maksimović to nikada nije zvanično postao.

Privatna Arhiva

 

- Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo - decidno je istakla Danica.

Pročitajte: Zavirite u raskošan dom Danice Maksimović: Bašta koju glumica sama održava će vas očarati (FOTO)

Suprug Danice Maksimović nije iz iste profesije kao ona i njihov sin, ali glumica je istakla da je uvek imao razumevanje za ono čime se ona bavi.

- Takav je karakter da ga nije diralo sve ono što je mogao da čuje sa strane o mom zanimanju, nikada mu nisu smetale ni škakljive scene u kojima sam bila. Pred važnu premijeru umem da budem veoma nervozna i teška, a on je naučio da u tim situacijama samo treba da me pusti i ostavi samu. Ne bi to svako mogao. Veoma je stabilan partner. Tu je da razume, da saučestvuje i pomogne. S druge strane, uvek sam i ja bila njegova podrška - ispričala je Danica.

Komentari (0)

Loading