Celebrity News

OPA! Zaljubljena Mia Bjelogrlić sinoć izašla u grad, na fotografijama SVI KOMENTARIŠU JEDNO

Mia Bjelogrlić očarala javnost sinoć u Beogradu..

OPA! Zaljubljena Mia Bjelogrlić sinoć izašla u grad, na fotografijama SVI KOMENTARIŠU JEDNO

Mia Bjelogrlić očarala javnost i pojavila se prvi put na jednom događaju nakon što je obelodanjena njena veza sa zgodnim glumcem Milanom Marićem. Naime, sinoć je u JDP-u održana premijera predstave "Čudo u Šarganu" , a Mia, kao i njeni roditelji imali su poseban povod da se pojave na ovom događaju.

Pročitajte: SADA NEMA NAZAD - Brat Aleksej Bjelogrlić javno izneo svoj stav o tome što je Milan Marić smuvao njegovu sestru (FOTO)

Boško Karanović

 

Naime, u pomenutoj predstavi, brat Mije Bjelogrlić, Aleksej tumači jednu od uloga. Mladog glumca u usponu podržali su ponosni roditelji, kao i sestra, za koju se mislilo da će se pojaviti u pratnji Marića, međutim to se nije dogodilo.

Pročitajte: VIĐALI SU SE IZA NJEGOVIH LEĐA - Otkrivamo kako je Bjelogrlić reagovao kad je saznao da mu se ćerka zabavlja sa Milanom Marićem

Boško Karanović

 

Takođe, ona je zablistala u mini cvetnoj haljini i ponela neobičan look, koji je svakako bio odmeren i prilagođen prilici. Mnogi prisutini su primetili raspoloženje na njenom licu, te se stiče utisak da je nova romansa čini i te kako zadovoljnom, što se po njoj i definitivno vidi.

Komentari (0)

Loading