Celebrity News

To što su Srđan i Dijana uradili za mene nije normalno! Prva ispovest dede Novaka Đokovića ostaviće vas bez teksta

Deda Novaka Đokovića svojevremeno je progovorio o najvećim porodičnim tajnama

To što su Srđan i Dijana uradili za mene nije normalno! Prva ispovest dede Novaka Đokovića ostaviće vas bez teksta

Deda Novaka Đokovića sa majčine strane, Zdenko Zagar, otkrio je porodične tajne, pre nekoliko godina,za jedan list, a njegove reči i dan danas mnoge začuđuju. Naime, iako je jako vezan za svog unuka Novaka, otac Dijane Đoković bez zadrške govorio je o odnosu sa porodicom Đoković, kao i o njihovoj ranijoj materijalnoj situaciji.

Deda Novaka Đokovića otkrio porodične tajne

On je preživljavao sve loše i teške trenutke koji su zadesili Đokoviće, a svoju istinu i istinu o finansijskim teškoćama podelio je sa javnošću. Kako je otkrio u svojoj ispovesti, Dijana i Srđan imali su velike nedostake novca, zbog kojih su bili prinuđeni da isti pozajmljuju, i vraćaju ga, neretko, i sa kamatom.

Pročitajte: Iza zatvorenih vrata - Znamo kako se (ne) slažu Jelena i Dijana, mislite li da je Novak bolje prošao sa kontroverznom Verom Ristić? (FOTO)

Getty Images

 

Majka i otac Novaka čak su u jednom teškom periodu pozajmili novac na ime Zdenka:

Pročitajte: Kume, zar i ti? Zašto je Novakov i Jelenin kum nestao iz njihovog života (FOTO)

Clive Brunskill/Getty Images)

 

- Sećam se, baš smo se vratili sa skijanja, zove me Dijana: Tata, pozajmili smo novac na tvoje ime! Ja je pitam kako će to da vrati. Ona odgovori da ne brinem. I jednog dana pitam šta je bilo s tim dugom, i oni kazu da su sve pošteno vratili, i glavnicu i kamate, koje su inače bile velike. I ja sam im pozajmijivao, naravno, bez kamate i uvek bi mi vratili. Oni su bili prinuđeni da pozajmljuju veliki novac. Jednom sam pitao Srđana: Čoveče, šta bi uradio da nisi mogao da vratiš tim ljudima? On me pogleda i kaže: Istovarao bih vagone na stanici. Zamislite koliki je to rizik bio, jer jedna povreda je mogla sve da upropasti - otkrio je otac Dijane Đoković svojevremeno za "Scandall" .

Ipak, da su sva nedaća prošla i da porodica Đoković danas spokojno živi, barem što se finansija tiče, o čemu svedoče i Novakovi uspesi i humanost, koje posebno njegovom dedi Zdenku znače.

Komentari (0)

Loading