Celebrity News

Iza zatvorenih vrata: Znamo kako se (ne) slažu Jelena i Dijana, mislite li da je Novak bolje prošao sa kontroverznom Verom Ristić? (FOTO)

Autor: | 18/03/2022

Majka Jelene Đoković izazivala je kontroverze u domaćoj javnosti

Iza zatvorenih vrata: Znamo kako se (ne) slažu Jelena i Dijana, mislite li da je Novak bolje prošao sa kontroverznom Verom Ristić? (FOTO)

Vera Ristić, majka Jelene Đoković, i Miomir Ristić, otac supruge najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, veoma su ponosni na svoju naslednicu ne samo zbog činjenice da je ona bila najveća podrška uspesima slavnog sportiste, već i zbog njenih ličnih uspeha koje je pravila na polju digitalne i svake druge komunikacije i aktivnog rukovođenja Fondacijom koja nosi Novakovo ime. Dok je ta činjenica gotovo opšte poznata, zna se i kakvi su gotovo svi međuljudski odnosi u širokoj familiji Đoković-Ristić, naročito na relaciji između Jelene i Novakove majke Dijane Đoković jer je taj odnos izazivao najveću pažnju medija.

 

 

Međutim, verovatno je zbog velikog akcenta na toj liniji ostalo nedovoljno ispraćeno kakav su odnos tokom svih ovih godina izgradili majka Jelene Đoković i sam Novak. Da li je Vera Ristić nešto pritajenija tašta nego što Dijana Đoković nastoji da bude kao svekrva? Odgovor se u ovo malo dosadašnjih primera može pokazati kao potvrdan. Svuda se naglašava da je Vera uvek bila otvorena podrška ne samo rođenoj ćerki, već sasvim jednako i Novaku. Najbolji dokaz tome su njena brojna pojavljivanja na Noletovim mečevima gde ga je upravo majka Jelene Đoković bodrila iz prvih redova.

Getty Images

 

Majka Jelene Đoković, međutim, u Srbiji trpi i reputaciju nekoga ko je aktivno učestvovao u zagađenju ekološkog sistema naše zemlje kao žena koja se kao direktorka energetskih kompanija zalagala za izgradnju mini-hidroelektrana na našem podneblju. Jelena je nedavno osetila potrebu da se javno oglasi po ovom pitanju.

- Moja majka se ne bavi izgradnjom MHE već godinama i nema nikakav uticaj na najnovije projekte koji se sprovode po zemlji. Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja MHE jer to nije smisao održive energije. Ali uverena sam da niko iz moje porodice tome nije doprineo - navela je Novakova supruga.

Pročitajte: Dugo je nismo videli u Srbiji, a onda se pojavila ovakva! Evo zbog čega izgled Jelene Đoković ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Getty Images

 

Komentari (1)

Loading
Stanka

07:06 20.03.2022

Hvala bogu da se slazeta,fondacija je uspesna zato sto nosi Noletovo ime a sve pohvale i za Jelenu.