Celebrity News

Kad vam ćerka javi da se udaje za čoveka malo mlađeg od vas: Ovo su Danijelini roditelji i o Ognjenu i danas imaju nepromenjen stav (FOTO)

Tast i tašta Ognjena Amidžića ruše sve predrasude

Kad vam ćerka javi da se udaje za čoveka malo mlađeg od vas: Ovo su Danijelini roditelji i o Ognjenu i danas imaju nepromenjen stav (FOTO)

Klišee po kojima otac i majka obavezno ne vole ćerkinog izabranika, tast i tašta Ognjena Amidžića srušili su već pri prvom upoznavanju šarmantnog voditelja. Kada im se pre nešto više od decenije prvi put Ognjen pojavio na kućnom pragu Vladimir i Biki Dimitrovski priihvatili su ga kao svoje dete i ćerki, manekenki Danijeli Dimitrovskoj odmah dali blagoslov da s njim stupi u brak. 

Pročitajte: Potpuno neočekivano i drugačije! Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska kakve do sada niste videli (VIDEO)

Instagram

 

Danijela i Ognjen u međuvremenu dobili su sina Matiju, koji je ponosnom deki i baki ukrao srce te ga redovno obilaze u Beogradu, donose mu poklone, a Amidžić ih vrlo lepo uvek dočeka i ugosti u svom domu.

Pročitajte: Žena heroj, posle ubistva supruga brigu o porodici preuzela je na sebe: Ovo je mama Ognjena Amidžića (foto)

Instagram

 

Tast i tašta Ognjena Amidžića mlađi su, vrlo energični ljudi čija harizma se voditelju izuzetno dopada, kao i smisao za humor. Stariji su od njega svega devet godina, te generacijski jaz gotovo i da ne postoji, stoga ne čudi što svako svoje slobodno vreme on voli da provodi sa njima. U februaru su zajedno bili na skijanju na Kopaoniku, a nedavno su na okupu obeležili Bikičin 55.rođendan. 

Pročitajte: Prelep stan u srcu Dorćola: Ovde žive Ognjen i Danijela Amidžić (foto)

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading