Celebrity News

Prva javna potvrda Milene Vasić o problemima u braku: Jug joj nije više srodna duša (FOTO)

Bračni problemi Milene Vasić i Juga Radivojevića bar jednom mesečno tema su javnosti i medija

Prva javna potvrda Milene Vasić o problemima u braku: Jug joj nije više srodna duša (FOTO)

Veliko iznenađenje, za neke i razočarenje, usledilo je kada su protekle godine u javnost dospeli bračni problemi Milene Vasić i Juga Radivojevića. Glumica i direktor Beogradskog dramskog pozorišta priče o razvodu i životu na različitim adresama ubrzo su demantovali, međutim, i dalje je ostala mrvica sumnje da trzavice među njima postoje i prete da ih rastave.

Pročitajte: Sa Jugom Radivojevićem dobila je Lava, a evo kako izgleda sin Milene Vasić iz prvog braka! (FOTO)

Ata Images

 

Da Jugu i Mileni ne cvetaju ruže još jednom je glumica i nedavno potvrdila jasnom porukom na "Instagramu". Ona je, naime, okačila fotografiju na kojoj je pisalo: " Ja sam sebi srodna duša", čime je na indirektan način poručila da Jug više nije njena druga polovina.

Pročitajte: Potpuno drugačija: Milena Vasić se odvažila na promenu o kojoj će se pričati! (FOTO)

Instagram

 

Zbog čega su bračni problemi Milene Vasić i Juga Radivojevića počeli, da li su zaista toliko strašni, zašto glumica na odmore već par godina odlazi sama, to su sve pitanja koja bune javnost, a na koja ni mi ne možemo da damo tačan odgovor, ipak sa sigurnošću možemo da tvrdimo da se velika ljubav poput one koju komičarka i reditelj gaje ne gasi lako. Poznaju se još iz studentskih dana. Tada su se po prvi put zabavljali, nakon toga svako je krenuo svojim putem da bi se pre oko desetak godina ponovo spojili. Iz te ljubavi dobili su sina Lava.

Komentari (0)

Loading