Celebrity News

Srećniji nego ikada: Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda konačno krenuo dalje, vestima oduševio javnost

Emotivni život Aleksandra Srećkovića Kubure posle razvoda veoma je zainteresovao javnost

Srećniji nego ikada: Aleksandar Srećković Kubura posle razvoda konačno krenuo dalje, vestima oduševio javnost

Emotivni život Aleksandra Srećkovića Kubure posle razvoda okupira javnost, naročito od kada se saznalo da je sa suprugom Majom brak zvanično okončao tek sada, kada su konačno rešili nesuglasice oko zajedničke nekretnine.

Ipak, glumac je odlučio da emocije na neko vreme ostavi po strani otkrivši da se sada intenzivno bavi traženjem nove nekretnine, koja će biti njegovo sigurno utočište.

Pročitajte: Između njih je 17 godina razlike - Aleksandar Srećković Kubura otkrio kako se njegovi sinovi ZAISTA slažu posle razvoda roditelja

- Došao sam ’91. godine u Beograd i od tada sam na Vračaru. To mi je bilo omiljeno mesto, ali poslednjih deset godina to nije više tako. To mesto postaje mentalno surovo za život. Tražim polako nešto u široj okolini Beograda, nešto što će mi biti utočište, da mogu da nađem svoj mir. Sad su nakon korone cene skočile, ali ćemo nešto naći. Kuća ili stan, bitan mi je mir - kaže glumac za "Blic".

Emotivni život Aleksandra Srećkovića Kubure sada je na manjoj pauzi, jer se glumac sprema da pokori Holivud i svojoj bogatoj karijeri doda još neke značajne uspehe.

- Biću uskoro u Holivudu. Snimao sam prošlog leta u Beogradu film koji je producirala ozbiljna kuća. Radnja filma je o jednom popularnom američkom stendap komičaru. Imao sam u tom projektu lepu ulogu, pored mene je učestvovao i Nikola Đuričko. Čekam premijeru koja je bila predviđena za jesen 2022. godine, tako da je sada sve nezavisno. Očekujem svoj Holivudski debi - podelio je on vesti koje su oduševile brojne fanove.

Komentari (0)

Loading