Celebrity News

Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodici (FOTO)

Veza Marinka Rokvića sa ovom poznatom damom sa televizije ostavila je ozbiljan trag na porodicu

Slavica je sve saznala: Detalji afere Marinka Rokvića sa OVOM poznatom ženom sa televizije ostavili trag na porodici (FOTO)

Pre nego što je upoznao suprugu Slavicu, Marinko Rokvić bio je u vezi sa Božen Žumbor, vlasnicom čuvenog brenda "Božen kozmetika".

Ova ljubav bila je toliko velika, da su mnogi čekali trenutak kada će veza Marinka Rokvića i Božen Žumbor prerasti u brak.

- Marinko je nastupao u kafani u Roterdamu i tamo upoznao Božen. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane i bili su veoma bogati. On je svima pričao da ne oseća ništa prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, a Marinko joj je obećao brak - rekao je dobro obavešten izvor tada.

Pročitajte: Ovde su srećno živeli - Dom Slavice i Marinka Rokvića je prepun uspomena, JEDAN DETALJ posebno slama srce (FOTO)

youtube printscreen

 

Kada je veza pukla, domaća javnost ostala je u šoku, a raskid Božen i Marinka pratile su brojne priče, koje su kasnije ostavile traga na njegovom imenu, zbog čega se i njegova porodica dugo oporavljala.

Posle kraha ljubavi sa Marinkom, Božen je svoj emotivni život duboko skrivala, dece nije imala, a o njenom emotivnom izabraniku, ako ga je i imala, nikada nije bilo reči.

Komentari (0)

Loading