Celebrity News

Srećne vesti stižu iz Amerike: Nikola Đuričko objavio razlog zbog kog srce iz grudi hoće da mu iskoči (FOTO)

Sin Nikole Đurička napunio je 13. godina

Srećne vesti stižu iz Amerike: Nikola Đuričko objavio razlog zbog kog srce iz grudi hoće da mu iskoči (FOTO)

Đorđe Đuričko, sin Nikole Đurička obeležio je 13. rođendan, što je glumac ponosno objavio na "Instagramu". Mada vrlo retko intimu deli na društvenim mrežama, dramski umetnik ponesen emocijama, ovoga puta napravio je izuzetak te je na radostan dan, a na svoj profil okačio sliku sa naslednikom. Ispod fotografije napisao je komentar na engleskom: "Moj dečak ima 13", nakon čega su brojne kolege i prijatelji kako iz Srbije tako i iz Amerike krenule da mu čestitaju. 

Pročitajte: Iznenadiće vas kako izgleda: Ovo je brat Nikole Đurička, znate ga sa televizije (FOTO)

 

 

Podsećanja radi, Nikola je pre par godina spakovao kofere i sa porodicom se preselio u Ameriku gde i danas jako lepo živi i radi. Tvrdio je svojevremeno da su se na tamošnji način života najbrže infiltrirala njegova deca Nađa i Đorđe te da su tokom vremena stekli veliki broj pravih prijatelja, što govori u prilog tome da će osim sa porodicom, njegov novopečeni tinejdžer imati sa kim da proslavi svoj radostan dan.

Pročitajte: Nikola Đuričko nikad srećniji: Pohvale kolega i prijatelja pristižu sa svih strana (video)

 

 

Ako je suditi po ranijim intervjuima poznatog umetnika, sin Nikole Đurička i njegovi drugari najviše vole kada su pored mora, a budući da žive u Los Anđelesu ne sumnjamo da će i rođendan, bar jedan njegov deo tamo obeležiti. 

Komentari (0)

Loading