Celebrity News

Sinčić je uspeo ono što niko nije: Marija Karan i bivši muž ušli u novo poglavlje života

Bivši muž Marije Karan bivšu suprugu i sina obradovao nestvarnim poklonom

Sinčić je uspeo ono što niko nije: Marija Karan i bivši muž ušli u novo poglavlje života

Postoje javne ličnosti koje privatnost pokušavaju da sačuvaju samo za sebe, s razlogom. Jedna od njih je glumica Marija Karan (39), čiji je emotivni život sve interesantniji javnosti. Opet, s dobrim razlogom. Taman što su mediji utihnuli od prvobitnog iznenađenja usled pomirenja s emotivnim partnerom Vladanom Balabanom, od njenih prijatelja stiže nova zanimljiva informacija: od bivšeg supruga, producenta Džoela Lubina, na poklon je nedavno dobila luksuzni stan na Dorćolu.

Bivši muž Marije Karan - potez o kome se priča

Otkako se preselila u srpsku prestonicu, a tome ima više od godinu dana, zgodna Beograđanka živela je kao podstanar sa sinom u prostranom stanu na Dorćolu. S bivšim suprugom, s kojim ima naslednika Marka Leona, od samog razlaza negovala je dobar odnos, najviše zbog dobrobiti deteta, pa ne čudi što je poznati i cenjeni filmski producent odlučio da njihov jedinac dobije životnu bazu - prostrani stan u novoj zgradi na jednoj od najpopularnijih i najskupljih gradskih lokacija. Našem izvoru nije poznato kako je Lubin reagovao na vest da se njegova bivša supruga pomirila s partnerom koji joj je pre nekoliko meseci naneo telesne povrede, budući da je Story to ekskluzivno saznao pre dve nedelje, ali sigurno da zgodni Amerikanac njenu odluku nije podržao.

Pročitajte: Potpuno neočekivano! Nakon skandala sa bivšim dečkom, Marija Karan ponovo u NJEGOVOM zagrljaju (FOTO)

Instagram

 

Budući da se radi o ozbiljnom fizičkom obračunu, čiji se epilog dogodio u Urgentnom centru, uz saniranje povreda lica, butina i kolena, Marijini prijatelji veruju da je Lubin razočaran zbog ponovnog uspostavljanja emotivnog odnosa nekadašnje supruge s IT stručnjakom.

Otkako se rastala s Džoelom, Marija je pokušala da pruži još jednu šansu njihovom braku, pre gotovo dve godine, kada je Lubin s njom i sinom boravio u Crnoj Gori. Tada su i američki mediji pisali o pomirenju nekadašnjih supružnika, koji su u luskuznom rizortu uživali u odmoru kao nekad, dok su bili srećna porodica. Bez prijatelja, bez gužve, samo njih troje, more i sunce. Njihovi osmesi, zabeleženi objektivom paparaca, govorili su da im zajedništvo prija i odlično ide. No, ponovo uspostavljena porodična idila nije potrajala.

 

Komentari (0)

Loading