Celebrity News

Ćerka iz pakla! Zorica Brunclik je majci učinila ono čega se svaki roditelj plaši: Nikad sebi NEĆU OPROSTITI

Majka Zorice Brunclik posle razvoda živela je u teškoj bedi, a sećanja Zorice Brunclik na taj životni period nisu nimalo laka

Ćerka iz pakla! Zorica Brunclik je majci učinila ono čega se svaki roditelj plaši: Nikad sebi NEĆU OPROSTITI

Damir Dervišagić/Story arhiva

Majka i otac Zorice Brunclik razveli su se još kada je ona bila devojčica. Taj životni period pevačica pamti po bolu i siromaštvu, ali i prema nepravdi koju je nanela majci.

– Živeli smo u najvećoj bedi jer je majka imala jadnu platu. Ne postoji ništa čega bih volela da se setim iz tog perioda, što ne znači da ga se stidim. Bila sam najstarija i jedino žensko u porodici. Pošto su se moji roditelji veoma rano rastali, mama je živela u Smederevu, otac u Beogradu, a ja sam rasla okružena siromaštvom ali i bogatstvom. Otac me je odvodio i ostavljao po nekoliko meseci kod svoje prebogate familije, samo da bi mami napakostio. Kod njegovih sam živela kao bubreg u loju, nosila najbolju odeću, jela najfiniju hranu…Posle određenog vremena mama bi dolazila po mene da me vrati kući, a ja sam je tada najviše mrzela, jer me vraćala u siromaštvo - govorila je Zorica svojevremeno.

Pročitajte: Nije lako kad ti je Zorica maćeha - Ova lepotica je Kemišova ćerka iz prvog braka i sad nam je jasno kakav odnos ima sa Brunclikovom

Majka Zorice Brunclik tada je radila u ciglani, a pevačica ističe da je njenu žrtvu tek kasnije uvidela:

– Nije mi bilo jasno zašto sam joj baš ja bila potrebna, kada je imala još dece. Tek kasnije sam shvatila da je moj otac, tako što me je dovodio kod sebe, želeo samo mami da napakosti. Svojim očima sam mogla da se uverim koliko je težak posao radila u ciglani, jer sam joj nosila doručak koji se sastojao samo od hleba i flaše vode. Pošto u očevoj familiji dugo nije bilo dece, njegovi roditelji, koji su bili veoma mladi i insistirali na tome da ih ne zovem baba i deda, želeli su da me usvoje, ali me mama nije dala. Kasnije se majka udala po drugi put, kako mi se čini, samo da bi mom ocu stavila do znanja da ne može da dolazi kad god poželi.

Nešto kasnije Zorica je počela da peva u bendu "Plava Zvezda" i zaradila je novac kojim je pomogla i svojoj porodici.

Komentari (0)

Loading