Celebrity News

Venčanica kao iz bajke, PREZGODNI I MOĆAN MUŽ: Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Ivane Peters!

Venčanje Ivane Peters dogodilo se u strogoj tajnosti

Venčanica kao iz bajke, PREZGODNI I MOĆAN MUŽ: Pogledajte ekskluzivnu fotografiju sa venčanja Ivane Peters!

Pre nešto više od šesnaest godina dogodilo se venčanje Ivane Peters. Pevačica vanrednog vokala i njen tadašnji izabranik, direktor domaćeg predstavnišva fime "Stil" Aleksandar Peters 2005. godine jedno drugme zavetovali su se na večnu ljubav, a tom događaju svedočili su samo njihovi najbliži prijatelji i članovi najuže porodice. Ivana je blistala u biserno beloj haljini, sa bolerom prebačenim preko ramena, dok je njen suprug za tu priliku odenuo specijalno, po meri šiveno odelo. Mladenci su se do opštine provozali u skupocenom, za tu priliku iznajmljenom oldtajmeru, a nakon što su razmenili bračne zavete, sa zvanicama su prošetali do obližnjeg restorana gde su u ime svoje ljubavi slavili duboko u noć. Nisu skidali osmehe sa lica, ubrzo nakon tog dana ostvarili su se i u ulozi roditelja, kada je na svet došla njihova naslednica Sara, Nažalost, iz samo njima poznatog razloga dva puta su se sastajali i rastajali. Drugi put 2011. godine i konačno.

Pročitajte: NASILJE MI NIJE STRANO: Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

Venčanje Ivane Peters bio je zgodan momenat da pevačica koja se do tada prezivala Pavlović uzme prezime svog voljenog, koje i nakon razvoda do dan-danas nije želela da promeni.

Komentari (0)

Loading