Celebrity News

NASILJE MI NIJE STRANO: Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

Ivana Peters za Story o braku i problemima

NASILJE MI NIJE STRANO: Ivana Peters se mužu nekoliko puta vraćala, a sad je progovorila o nasilju u porodici

Mada nije navikla s javnošću da deli privatnost, pevačica Ivana Peters za Story je svojevremeno napravila izuzetak i progovorila o onome što sve najviše zanima - o ljubavi sa Aleksandrom Petersom. Ivana i Aleksandar u braku su dobili ćerku Saru, a upravo zbog svoje naslednice pokušali su čak dva puta da sačuvaju brak. 

Pročitajte: Najbolja drugarica Ane Stanić je ova pevačica, nikada ne biste pogodili

Mirko Tabašević

 

Nažalost, to im nije pošlo za rukom, a razloge je Ivana objasnila prisećajući se saveta svoje bake.

- Nana mi je čitavog života govorila da podgrejana čorba nikad ne može biti ista kao ona sveže pripremljena. I verujem u te njene reči. Imala sam nekoliko veza kojima sam se vraćala i ispostavilo se da je moja nana bila u pravu, mada sve zavisi od konkretne situacije. Ako si u nekom periodu voleo određenu osobu, ona sigurno u tvom životu ostavlja trag. Sve zavisi od konkretnih situacija jer se ljubav u različitim momentima pojačava ili smanjuje, ali nikada ne nestaje potpuno. Menja se upravo od trenutka kada dete dođe na svet. Ljubav prema detetu je ono što Aleksandra i mene najviše vezuje u tom partnerstvu koje imamo odgajajući dete. Sara će na svoj način pokušavati da isteruje svoju volju, a nas dvoje smo tim koji je na istoj strani kako bismo joj ukazali u čemu greši. Mi jednostavno moramo biti na istoj strani - kazala je pevačica, možda i najbolja sa ovih prostora, zbog čega godinama uživa nepodeljene simpatije kritike.

Pročitajte: I posle razvoda bio je uz nju: Ovo je bivši muž i najbolji prijatelj Ivane Peters (FOTO)

Printscreen/facebook

 

Ivana se osvrnula i na jedan od glavnih, u poslednje vreme vrlo učestalih razloga pucanja braka, a to je nasilje u porodici.

-Ta tema je zaista aktuelna. Nasilje nije nešto što se meni dešava ili što sam iskusila, ali mi nije ni strano. Ipak i pored svih nedaća koje su me zadesile uvek nalazim naćin da budem vedra - zaključila je.

Komentari (0)

Loading