Celebrity News

Finalni udarac Miroslava Ilića: Vanbračni sin Devin otkriva kako mu je otac prilikom razgovora SLOMIO SRCE

Miroslav Ilić i Devin Antonović imali su kontakt, a ono što je nakon toga shvatio vanbračni sin Miroslava Ilića kida dušu

Finalni udarac Miroslava Ilića: Vanbračni sin Devin otkriva kako mu je otac prilikom razgovora SLOMIO SRCE

Miroslav Ilić i Devin Antonović prvi put su se sreli kada je Devin imao oko godinu dana, a onda su nastavili da se sreću na sudu, gde se godinama vodi postupak za dokazivanje očinstva. Majka Devina Antonovića Miroslava je naznačila kao biološkog oca svog sina, a kada je Devin to saznao, kao već odrastao mladić poželeo je da kontaktira oca.

2008. godine, Mirjana je Devinu saopštila da mu je Miroslav pravi otac, a on je poželeo da čuje i upozna čoveka čija krv teče njegovim venama.

‒ Pozvao sam Miroslava ubrzo pošto sam saznao istinu i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike.“ Nastala je pauza posle koje je odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro“. Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo još nekoliko puta komunicirali i dogovorili se da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put Miroslav nazvao i otkazao viđanje.

Pročitajte: Fotografija koja kida dušu - Prvi susret Miroslava Ilića sa sinom Devinom koga je godinama odbacivao

ATA Images

 

Miroslav Ilić i Devin Antonović četrnaest godina kasnije sreću se na sudu, a o svom biološkom ocu Devin govori sledeće:

‒ Teško mi je palo razočaranje i saznanje da moj otac nije onakav kakvog sam ga zamišljao.

Godine u kojima mu je otac bio potreban su iza njega, a danas mu je kako kaže dovoljna majka, koja mu je tokom celog života bila najveća podrška.

‒ Istina je jedna i od nje se ne može pobeći. Meni u životu više nije potreban otac i zahvalan sam što sam oduvek imao hrabru i požrtvovanu majku sa živcima od čelika.

 

 

Komentari (4)

Loading
Tijana

19:04 14.04.2022

Na zalost tako je! Zena Marinka Rokvica je povezala sinove sa njegovim vanbracnim sinom.... Ali nisu sve zene iste a ni ocevi!

Jovana

01:03 16.04.2022

Tvoj otac je, Devine, samo dobar pevač i tu se njegova dobrota završava.

Jad i beda

17:53 13.06.2022

Ne znam zašto Devline uopšte i trošiš reči na ovog koji ne zaslužuje ni prvo slovo od roditelja da izgovoriš. Ujedno da kažem ženi pokojnog Rokvić da ona nije samo zena nego je ženetina ogromnog srca i dobrote. Svaka joj čast, divim joj se