Celebrity News

KAKVA BOMBA: Ostvarenje svih fantazija u novom spotu Sare Jo (VIDEO)

Pop zvezda Sara Jo objavila je dugonajavljivani spot za singl “Divlja”, prvu pesmu sa njenog nadolazećeg albuma prvenca. Spot obiluje provokativnim scenama, a visok produkcijski nivo i intrigantan scenario svrstvaju ovaj video u nivo svetskih muzičkih ostvarenja.

KAKVA BOMBA: Ostvarenje svih fantazija u novom spotu Sare Jo (VIDEO)

U novom  spotu, Saru Jo prvo vidimo u 3D projekcijama, kako visi na lancima, zatim kako izvodi zahtevne koreografije na "krvavom podu", te u kostimima od lateksa, kao domino divu i pop zvezdu okruženu muškim plesačima. Kombinacija zavodljivosti i umetnosti, kroz brzu promenu kadrova i uvek prisutan faktor iznenađenja i šoka, karakterišu ovaj smeli video spot, kojim mlada pevačica potvrđuje svoj status naše najveće mlade pop zvezda i verovatno najprogresivnijeg performera na našim prostorima.

Spot za pesmu “Divlja” režirala je slovenačka rediteljka Kukla, a kao “special guest star” u spotu se pojavljuje glumačka i plesačka legenda, balerina Sonja Vukićević. Kostime i stajling za kompletan spot potpisuje nagrađivana i svetski poznata dizajnerka Mia Mitanovski.

Pesma “Divlja” nastala je u Bassivity studiju, potpisuju je Nikola Kirćanski Kei i Slobodan Veljković Coby, koji su većinski autori pesama na albumu koji Sara Jo priprema poslednjih godinu dana.

Pesma i spot “Divlja” najbolja su najava svega što od ove mlade zvezde stiže u narednom periodu!

Pročitajte: On je moja muškarčina - Sara Jo PRVI PUT otvoreno o LUDOJ LJUBAVI sa Slovencem Žigom sa kojim pleše na Pesmi za Evroviziju

Komentari (0)

Loading