Celebrity News

Da li je za Veljka imala drugačije planove: Ovo je svekrva Seke Aleksić i detalji njihovog odnosa će vas iznenaditi (FOTO)

Autor: | 16/04/2022

Svekrva Seke Aleksić živi u Negotinu ali to ne utiče na bliske porodične odnose

Da li je za Veljka imala drugačije planove: Ovo je svekrva Seke Aleksić i detalji njihovog odnosa će vas iznenaditi (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić (40) godinama neguje idealnu porodicu sa suprugom Veljkom kraj kojeg je pronašla sve što joj je potrebno, ali mnoge će možda interesovati da li je jednako prisan i skladan odnos uspela da izgradi sa njegovom familijom, najpre majkom i ocem. I kako je u par navrata moglo da se čuje, svekrva Seke Aleksić je onakva kakvu je pevačica mogla samo da sanja, budući da neguju više nego dobru komunikaciju. Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su aktuelni veliki praznici, kao što je bilo prethodnog Uskrsa, a verovatno će isto biti i ovog.

Instagram

 

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju. Otkako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Pročitajte: Stalno je u drugom planu, ali sada je nadmašio suprugu! Video otkriva veliku tajnu Veljka Piljikića

 

 

Svekrva Seke Aleksić od početka njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala joj je da u njoj može pronaći oslonac i nije se ponašala po dobro uvreženom stereotipu.

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu - istakla je Seka jednom prilikom.

Komentari (2)

Loading
Mikica

09:10 18.04.2022

Boze,ovaj covek uvek izgleda kao da je izasao iz pecine.Zasto?