Celebrity News

Svega osam meseci od venčanja iz doma Milice Mandić stižu srećne vesti: Olimpijska šampionka i njen izabranik ne skidaju osmeh s lica (FOTO)

Brak Milice Mandić savršeno za sada teče

Svega osam meseci od venčanja iz doma Milice Mandić stižu srećne vesti: Olimpijska šampionka i njen izabranik ne skidaju osmeh s lica (FOTO)

Usponi i padovi sastavni su deo svakog odnosa, ipak čini se da brak Milice Mandić ova druga stavka takozvani "padovi" za sada vešto zaobilaze. Otkako se pred bogom i ljudima dugogodišnjem izabraniku, tekvonisti Marku Đuriću zavetovala na večnu ljubav slavna sportistkinja živi svoju bajku. Zapravo, samo je nastavila da ostvaruje snove, ovoga puta privatne prirode. 

Pročitajte: Prvakinja tekvondoa i skromnosti: Dom Milice Mandić oaza topline i vrline (FOTO)

Instagram

 

Budući da je od venčanja prošlo svega sedam, osam meseci normalno je što svi, najviše članovi porodice sportskog para, priželjkuju da ih oni obraduju vešću da će uskoro postati roditelji. Razlog za sreću i veselje na njihovim licima, međutim, došao je iz drugog pravca i povoda. Naime, olimpijska šampionka je nedavno skromnom proslavnom u jednom restoranu obeležila rođendan svog oca Predraga Mandića. Čoveka koji joj je uvek bio najveća podrška, savetodavac i bez čije pomoći je, kako je mnogo puta do sada rekla, ne bi ostvarila rezultate kojim se danas ponosi. 

Pročitajte: Prve fotografije sa venčanja u Sabornoj crkvi: Brak Milice Mandić sklopljen u prisustvu članova porodice i brojnih prijatelja

Instagram

 

Prve fotografije slavlja, kao i one nešto malo starije na kojima pozira sa ocem, ona je podelila sa pratiocima na "Instagramu" uz komentar:

- Danas je našem debeljku rođendan! U nastavku su usledile brojne čestitke, a jedna od njih upućena Predragu je i ta da uskoro postane deda, što mu i mi od srca želimo. Miličin suprug, koji ima odličnu komunikaciju sa tastom, takođe je bio izuzetno veseo na proslavi, a na osnovu jednog od snimaka jasno se moglo zaključiti da mu brak sa Milicom veoma prija.

Komentari (0)

Loading