Celebrity News

Kuma najmoćnija žena u Srbiji, venčanica iz sna, ali i iskustvo koje NIKADA ne bi ponovila: Fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata

Venčanje Leontine i Filipa Pata slutilo je na večnu ljubav, ipak, stvari su se drugačije odvijale

Kuma najmoćnija žena u Srbiji, venčanica iz sna, ali i iskustvo koje NIKADA ne bi ponovila: Fotografije sa venčanja Leontine i Filipa Pata

Leontina Vukomanović svojevremeno je bila velika zavodnica, a mnogi muškarci ostali su slomljenog srca, kada je svom izabraniku Filipu Patu, sa kojim je kasnije dobila ćerku Luciju, rekla sudbonosno "da".

Venčanje Leontine i Filipa Pata bilo je bajkovito. Mlada je blistala u divnoj venčanici, dok je mladoženja izabrao smelu kombinaciju bele i crne. Njih dvoje toga dana bili su najsrećniji na svetu, a ni slutili nisu da će se njihova sreća narušiti samo nekoliko godina kasnije.

Pročitajte: KO JE TO ZAMENIO LEONTINU? OVU lepoticu je oženio Leontinin bivši muž Filip Pat (FOTO)

Dragan Trifunović

 

Venčanica Leontine Vukomanović šivena je po njenoj meri, a po uzoru na filmske dive šezdesetih, te bi ovaj klasičan model haljine mnoge dame i danas ponele sa uživanjem.

Još jedna dragocenost koja je i danas posebna u njenom životu je i venčana kuma Milica Mitrović koja joj je i danas najbliža prijateljica.

Dragan Trifunović

 

Leontinina najveća želja bila je da se kao gospođa Pat ostvari u ulozi majke, što joj se obistinilo 2010. godine. Ipak, bračna sreća nije potrajala, pa su Lucija i Leontina nastavile svoj život, dok je Filip osnovao novu porodicu, zadržavši blizak odnos sa ćerkom iz prvog braka.

Kada su je svojevremeno pitali da li bi opet stala na ludi kamen, Leontina je kratko odgovorila:

- Ja sam i prvi put imala problem sa udajom jer sam znala da nisam bila spremna za ceo život.

Pročitajte: Bili su u ljubavi, a onda se sve RASPALO! Leontina otkila CELU ISTINU o svađi sa Željkom Joksimovićem

Dragan Trifunović

 

 

Komentari (0)

Loading