Celebrity News

Fotografija koja slama srce: Siniša Mihajlović u bolničkom krevetu, njegova supruga Arijana poručuje SAMO JEDNO

Siniša Mihajlović ponovo je hospitalizovan, a društvo prvog prijemnog dana pravi mu supruga Arijana

Fotografija koja slama srce: Siniša Mihajlović u bolničkom krevetu, njegova supruga Arijana poručuje SAMO JEDNO

Nakon duge i teške borbe protiv leukemije, i značajnog oporavka, Siniša Mihajlović ponovo je hospitalizovan u bolnici u Bolonji. Nekadašnjoj srpskoj fudbalskoj zvezdi, danas cenjenom italijanskom treneru bolest se vratila, što nisu bile prognoze lekara, bar ne da će se to dogoditi u tako kratkom vremenskom periodu. Siniši je pre nešto više od dve godine presađenja koštana srž, prošao je ozbiljan vid hemoterapije, nakon čega se osećao bolje, zapravo odlično. Zahvaljivao je bogu na novoj pruženoj šansi, slavio je život, stalno je okupljao porodicu i prijatelje na zabavama, bavio se sportom, praktikovao i noćni život, a vratio se i na trenersku klupu.

Pročitajte: PONOSNI DEDA! Upoznajte unuku Siniše Mihajlovića, tek je stigla na svet, a već je osvojila SVA SRCA (FOTO)

Instagram

 

Nikome nije bilo jasno kako se Siniša tako brzo rešio dosadne i uporne smrtonosne bolesti, kako je moguće da se od teških terapija tako brzo oporavio, što je on obraćajući se javnosti pravdao velikom voljom, snagom i na kraju krajeva sportskom fizičkom spremnošću.

Pročitajte: NJEGA RETKO VIĐAMO: Sin Siniše Mihajlovića stasao je u pravog momka, a evo kako izgleda

Instagram

 

Uprkos želji da sve ružno ostavi iza sebe i nastavi život okružen najmilijima Siniša je ponovo počeo da se oseća loše, a da se leukemija vratila pokazali su prvi testovi. Brzo je hospitalizovan, a prvog prijemnog dana društvo mu je pravila supruga Arijana, njegova najveća podrška i majka njegovo petoro dece. Ovaj posebno dirljiv događaj supruga Siniše MIhajlovića objavila je na društvenim mrežama uz komentar.

-  Morate biti čvrsti, a da nikada ne izgubite nežnost. Ti si lav mekog srca - napisala je Italijanka.

Pročitajte: Kao u najlepšim Diznijevim bajkama: Planinska kuća Siniše i Arijane Mihajlović izgleda nestvarno, novogodišnja čarolija je počela (foto)

 

 

Komentari (0)

Loading