Celebrity News

Porodici ostaje da se moli: LOŠE VESTI o zdravlju Siniše Mihajlovića, podmukla bolest se vratila

SIniša Mihajlvoić - leukemija se vratila

Porodici ostaje da se moli: LOŠE VESTI o zdravlju Siniše Mihajlovića, podmukla bolest se vratila

Srpska fudbalska legenda i fudbalski trener Siniša Mihajlović 2019. godine objavio je da boluje od akutne leukemije. Ubrzo je počelo lečenje i činilo se da je nakon što mu je presađena koštana srž iza sebe ostavio najveću životnu borbu. Nakon oporavka tokom kojeg je čitava porodica bila uz njega, dešavale su mu se samo lepe stvari. Postao je deda, dobio čak dva zeta, izređao je brojne pobede sa svojim timom na terenu, a onda je usledio udarac. Siniša Mihajlović i leukemija ponovo su otpočeli bitku.

Siniša je naime sada otkrio da postoje naznake da se bolest vratila.

Pročitajte: NIJE IZDRŽAO! Tužne vesti stižu iz Italije, porodica i prijatelji Siniše Mihajlovića SLOMLJENI

- Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti. Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred - rekao je na konferenciji za medije.

- Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete - istakao je Siniša da je leukemija ozbiljan protivnik, ali da on nije čovek koji se predaje.

Takođe, Siniša Mihajlović zamolio je javnost za privatnost u narednom periodu, a brojne kolege i poznanici pružili su mu neizmernu podršku sa verom da će nad surovim protivnikom izvojevati još jednu pobedu.

Komentari (0)

Loading