Celebrity News

Porodična fotografija tera suze na oči: Ćerke Merjem Uzerli su prave lepotice, a svi se pitaju zašto nema njenog novog muža

Ćerke Merjem Uzerli prvi put zajedno na letovanju, ludo se provode ali jedna stvar im nedostaje

Porodična fotografija tera suze na oči: Ćerke Merjem Uzerli su prave lepotice, a svi se pitaju zašto nema njenog novog muža

Ponosna na svoje ćerke Merjem Uzerli je od prvog dana. Tvrdila je ranije da ju je rođenje starije Lili spasilo u svakom mogućem pogledu i kao čoveka i kao glumcu, tačnije da ju je prvi pogled na njene oči odvratio od želje za samoubistvom. Glumica, svetu poznata po ulozi sultanije Hurem, u tom periodu za svoj dramski performans bila je hvaljena u svim krugovima, postala je dobitnica brojnih nagrada, nažalost nije imala sreće u ljubavi, što joj je bio kamen spoticanja. Ostala je u drugom stanju sa tadašnjim dečkom Turčinom Kanom Atešom, koji ju je ostavio po saznanaju da će roditi. Nije odustala od želje da postane majka, makar i samohrana, i nijedog trenutka se nije zbog toga pokajala. Osetivši čar majčinstva ubrzo od rođenja ćerke Lili poželela je da porodicu proširi, stoga je prošle godine na leto sa novim izabranikom dobila naslednicu Laru.

Pročitajte: EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Emina i Hurem u ludom provodu u Istanbulu!

 

 

Ćerke Merjem Uzerli preslatke su dve devojčice, čije korake ponosna mama svakodnevno deli sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža, tako je nedavno objavila i njihove slike, tačnije snimke sa prvog zajedničkog letovanja. Čitava porodica pre nedelju dana otputovala je u Dubai i odsela u jednom od najboljih tamošnjih hotela. Glumica se od srca zahvalila organizatorima svog letovanja, a potom objavila snimak iz bazena sa mezimicama.

Pročitajte: Pozavidela bi joj i Hurem: Merjem Uzerli kupa se u dijamantima, novi izgled raspametio fanove (foto)

 

 

Bilo je tu još par fotografija koje su glumičinim pratiocima izmamile osmeh na lice i raznežile ih, ali ono što je svima zapalo za oko jeste da Merjeminog emotivnog izabranika nema ni na jednoj. Čuvena Hurem prvi put se opekla iznoseći svoju romansu i uopšte intimu u medije, mnogima je stoga potpuno razumljivo što novog muža skriva od očiju javnosti. Pojedini pak smatraju da je glumica ponovo sama, te da upravo iz tih razloga muškarca koji je nakon Ateša uspeo da joj osvoji srce, na slikama nema. 

 

Komentari (0)

Loading