Celebrity News

Eto, i to smo dočekali: Danijela Dimitrovska rođendan proslavila bez muža PA POSLALA SVIMA PORUKU (FOTO)

Supruga Ognjena Amidžića napunila je 35 godina

Eto, i to smo dočekali: Danijela Dimitrovska rođendan proslavila bez muža PA POSLALA SVIMA PORUKU (FOTO)

Osim što su i u njihovom domu aktuelni uskršnji praznici, poznata manekenka Danijela Dimitrovska i voditelj Ognjen Amidžić imali su na Veliki petak još jedan razlog za praznovanje budući da je juče supruga Ognjena Amidžića proslavila 35. rođendan. Čestitke su pljuštale sa svih strana dok atraktivna Danijela gazi svoje tridesete po sred srede, ali svakako najznačanija poruka podrške i nežnosti stigla je upravo od njenog muža, slavnog TV lica.

Instagram screenshot

 

Ognjen je svojoj dragoj, s kojom je u braku gotovo punih deset godina koliko će obeležiti u maju, javno čestitao "divan dan" i nazvao ju je njegovom gracijom.

- Mojoj graciji je danas rođendan, samo najlepše nek ti se dešava - kratko je poručio, a supruga Ognjena Amidžića ponovo je mogla da se pohvali džentlmenstvom svog muža.

 

 

Supruga Ognjena Amidžića uživa odličnu reputaciju u svetu regionalnog ali i svetskog modelinga, pa su joj čestitke stizale i sa svih strana iz te sfere, ali ona je danas posebno ponosna na porodicu koju je formirala sa voditeljem, s kojim ima i sina Matiju.

Pročitajte: Za dlaku izbegnut skandal na svadbi Ognjena i Danijele Amidžić: Pogledajte ekskluzivne fotografije slavlja o kojem se mesecima pričalo

 

 

Ona se ovom prilikom našalila da svaki rođendan slavi kao osamnaesti i otkrila je da joj Ognjen i Matija svake godine pripreme neko iznenađenje, dok je Matija posebno zadužen za odabir poklona, pa je sigurno tako bilo i ove godine.

Komentari (0)

Loading