Celebrity News

Za dlaku izbegnut skandal na svadbi Ognjena i Danijele Amidžić: Pogledajte ekskluzivne fotografije slavlja o kojem se mesecima pričalo

Venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitorvski ostalo je duboko urezano u pamćenje skladnih supružnika

Za dlaku izbegnut skandal na svadbi Ognjena i Danijele Amidžić: Pogledajte ekskluzivne fotografije slavlja o kojem se mesecima pričalo

youtube printscreen

U Bogorodičnoj crkvi u Zemunu 2012. godine održano je venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovski. Voditelj i manekenka jedno drugome na večnu ljubav zakleni su se pred oko 250 zvanica, a interesante detalje i anegdote od toga dana još uvek kroz smeh sa prijateljima rado prepričavaju.

Pročitajte: Kad vam ćerka javi da se udaje za čoveka malo mlađeg od vas: Ovo su Danijelini roditelji i o Ognjenu i danas imaju nepromenjen stav (FOTO)

youtube printscreen

 

Danijela je za tu priliku nosila venčanicu ručne izrade, koja joj je pristigla iz Španije, dok je mladoženja odabrao crno odelo i lakovane cipele. Nakon crkvene ceremonije, svadbena povorka premestila se na poslednji sprat nekadašnje "Robne kuće Beograd" u zemunskoj Glavnoj ulici. 

Pročitajte: Žena heroj, posle ubistva supruga brigu o porodici preuzela je na sebe: Ovo je mama Ognjena Amidžića (foto)

youtube printscreen

 

Venčanje Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovski dugo je pripremano kako ne bi došlo do propusta, ipak jedna situacija nije se mogla izbeći. Naime, svadbena torta simpatičnih mladenaca, nepažnjom vozača zalutala je na drugu svadbu, te su voditelj i manekenka kasnili sa uzimanjem svog prvog zajedničkog zalogaja. 

Pročitajte: Povratak misteriozne Milice! Evo kako danas izgleda prva žena Ognjena Amidžića (FOTO)

youtube printscreen

 

Poznati par upoznao se januara 2010. godine, kada je Danijela gostovala u emisiji kod Ognjena, par puta su se zatim videli van poslovnih prostorija, jednom i u Njujorku gde je ona radila. Emocije su se probudile, te se voditelj koji je bio u braku sa Milicom Amidžić, razveo, a manekenka raskinula dugogodišnju vezu. Verili su se u Turskoj godinu dana od zabavljanja a veridbu napravili u Požarevcu. 

youtube printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading