Celebrity News

Šta će ovog dečka sve snaći: Darko Lazić POTVRDIO da mu je zdravlje PONOVO OZBILJNO UGROŽENO, Barbara u suzama

Zdravstveno stanje Darka Lazića ugroženo, Barbara Bobak u strahu

Šta će ovog dečka sve snaći: Darko Lazić POTVRDIO da mu je zdravlje PONOVO OZBILJNO UGROŽENO, Barbara u suzama

Zdravstveno stanje Darka Lazića ugroženo je i pevač se sprema da se podvrgne intervenciji. Naime, već duže vremena on ima problem sa ramenom, koje je loše sraslo nakon nesreće. Ipak, četiri godine nakon udesa u kome je za malo izgubio život, stanje se pogoršalo i operacija ramena je neizbežna.

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo to mi je najmanje smetalo. Lepo sam se oporavljao, sve je bilo kako treba, ali sada kada sam počeo da treniram vidim da ruku ne mogu da pomeram kako treba, jako me boli. Nešto očigledno nije sraslo kako treba, pa su mi lekari rekli da moram na detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju - kaže Darko za "Svet" i dodaje:

 

 

- Do sada smo sređivali samo urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle u ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo.

Darko se sprema za novu operaciju, a njegova verenica Barbara Bobak uz njega je u svakom trenutku i posvećeno ga bodri kako ne bi izgubio veru da će sve biti kako treba.

 

 

Komentari (0)

Loading