Celebrity News

Bilo je pitanje dana: Nagli gubitak kilograma Darku Laziću stvorio nove zdravstvene probleme

Lekari su jednoglasni

Bilo je pitanje dana: Nagli gubitak kilograma Darku Laziću stvorio nove zdravstvene probleme

Darko Lazić veoma je zadovoljan svojim izgledom, pa je posle gubitka čak 75 kilograma, vratio osmeh na svoje lice. Ipak, lekari smatraju da naglo skidanje kilograma nikako nije dobro, i da su opasnosti po zdravlje i te kako velike. Ni Darko, nažalost, ovoga nije pošteđen. Naime, kako prenose mediji, prijatelj popularnog pevača navodi da Lazić nije najbolje i da počinje da oseća prve veće probleme.

- Opasno je oslabiti tako brzo, organizam doživljava šok i može se desiti da neki organi otkažu i zbog toga Darko mora da ide na redovne kontrole. Njegov želudac sada odbija višak hrane, ako pojede samo malo od dozvoljenog, on povraća i još više mršavi. Lekari kažu da je i srce ugroženo velikim gubitnom kilograma, naročito ako su i pre postojali neki zdravstveni problemi, a njemu koliko znam, jedan bubreg i onako ne radi - rekao je Darkov prijatelj za "Svet".

Pročitajte: Smršao 70 kilograma ali nije mu dosta - Nova promena Darka Lazića!

Ata Images

 

- Naglo mršavljenje može da izazove povećanu sintezu holesterola, uz smanjenje žučnih soli u organizmu, to predstavlja direktan uslov za formiranje žučnih kamenaca. Ovaj problem naročito je izražen u muškoj populaciji.Postoji opasnost i od gubitka mišićne mase, opadanja kose, pada imuniteta, promena na koži, neplodnosti, anemije, srčanih smetnji, hormonalnog disbalansa. Nekada može da dođe i do smrtnog ishoda - otkriva lekar za "Svet" i dodaje da to što Darko sada ne može da podnese veću količinu hrane može da bude znak delimičnog zapušenja tog ostatka želuca koji sada vari hranu i da je neophodno da ide na lekarske kontrole.

 

Komentari (0)

Loading