Celebrity News

Uskršnja magija u domu Lidije Vukićević: Glumica nikad ne razočara sa prazničnim ambijentom (FOTO/VIDEO)

Autor: | 24/04/2022

Dom Lidije Vukićević svakog Uskrsa je u posebnom ruhu

Uskršnja magija u domu Lidije Vukićević: Glumica nikad ne razočara sa prazničnim ambijentom (FOTO/VIDEO)

Sve je počelo još na Veliki četvrtak, kada je glumica Lidija Vukićević (59) već počela da lagano priprema "teren" za ovogodišnju proslavu Uskrsa, praznika koji joj lako spada u red omiljenih. Tada je već krenula sa farbanjem jaja što je tradicija u kojoj posebno uživa i najpre vam prikazujemo kako je taj proces tekao kada se dom Lidije Vukićević pretvorio u pravu prazničnu radionicu, a onda danas, na sam veliki praznik, sve je spremno da se u okrilju svog doma i uz najbliže potpuno prepusti uskršnjoj magiji.

Instagram

 

Instagram

 

Kako je sama navela, Uskrs spada u njene omiljene praznike i tada sve mora biti podređeno upravo takvoj atmosferi.

- Jako sam radosna zbog Uskrsa, uvek se potrudim oko organizacije proslave svakog hrišćanskog praznika. Posebno volim Uskrs, tradiciju farbanja jaja, dekoraciju… Nastojim da u svojoj kući napravim pravu malu bajku - izjavila je glumica, a dom Lidije Vukićević u takvoj atmosferi zaista izgleda čarobno, pa slobodno uživajte u prizoru.

Pročitajte: Tajna izgleda Lidije Vukićević nikada nije bila jednostavnija: Ovaj recept je "eliksir mladosti" koji ćete obožavati (FOTO)

 

 

Dom Lidije Vukićević ne bi na ovaj veliki praznik bio potpun bez onih koji joj pričinjavaju najveću sreću, pa se pohvalila da na današnji dan uživa u društvu svojih naslednika.

- Praznik ću provesti sa porodicom i prijateljima. Najbitnije mi je da budem sa svojom decom, s kojima imam običaj da se okupim kad god su važni datumi - izjavila je glumica neposredno pred obeležavanje današnjeg praznika.

Komentari (0)

Loading