Celebrity News

Svi su zinuli kad su ih ugledali: Đorđe Kuljić na Noletovom meču u društvu lepih žena (FOTO)

Fotografija Đorđa Kuljića otkrila je da je biznismen odlučio da se posveti sebi i svojim prijateljima, nakon raskida sa Anastasijom Ražantović...

Svi su zinuli kad su ih ugledali: Đorđe Kuljić na Noletovom meču u društvu lepih žena (FOTO)

Fotografija Đorđa Kuljića, nije mogla proći nezapaženo, budući da je biznismen juče "uhvaćen" sa prijateljicama, na jednom sportskom događaju. 

Naime, gotovo neprimetno, bivši dečko Anastasije Ražnatović našao se juče u loži na teniskom turniru "Serbia Open" , koji se održao u Beogradu, a sudeći po fotografiji koja se pojavila, društvo su mu pravile njegove dobre prijateljice.

Fotografija Đorđa Kuljića o kojoj se priča

S obzirom na to da se od ćerke Svetlane Ražnatović rastao tek nedavno, čini se da Kuljić ne očajava ni trena, već se vratio momačkom životu, te je ponekad viđen na nekim dešavanjima, a čini se i da ima više vremena za negovanje prijateljstava sada kada je slobodan. 

Pročitajte: Nekada ljubavno gnezdo sa Anastasijom, sada momačka gajba - Krajinović objavio fotografiju iz stana Đorđa Kuljića, a evo ko im pravi društvo

Ata Images

 

Podsetimo, Kuljić i Ražnatovićeva stavili su tačku na svoju petogodišnju vezu pre nešto više od 2 meseca, a mlada pevačica uplovila je u romansu sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, dok nije poznato da li je i biznismen pronašao novu ljubav.

Pročitajte: Da niste možda očekivali suze - Prvo oglašavanje Đorđa Kuljića nakon što je Anastasija našla novog frajera (FOTO)

Boško Karanović

 

 

 

Komentari (0)

Loading