Celebrity News

Iza zatvorenih vrata! Harijeva bivša devojka OTKRILA TAJNE: Evo zašto je njegov odnos sa bratom Vilijamom ZAUVEK NARUŠEN

Odnos princa Harija i princa Vilijama intrigira javnost...

Iza zatvorenih vrata! Harijeva bivša devojka OTKRILA TAJNE: Evo zašto je njegov odnos sa bratom Vilijamom ZAUVEK NARUŠEN

Odnos princa Harija i princa Vilijama, nakon najnovijih informacija koje su ispilvale u javnost, već skoro deceniju nije sjajan, iako je svetska javnost krivila za to Megan Markl, vojvotkinju od Saseksa.

Odnos princa Harija i princa Vilijama - ponovo u žiži javnosti

Naime, književnica Tina Braun, objavila je knjigu o britanskoj kraljevskoj porodici, pod imenom "The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil" , u kojoj je otkrila da braća imaju turbulentan odnos desetak godina unazad.

Pročitajte: Deca uopšte NISU NJENA? Teške optužbe na račun Megan Markl od njene ROĐENE SESTRE!

Getty images

 

Prema njenim rečima, Hari i Vilijam nisu bliski, te je vojvoda od Saseksa "opsednut" starijim bratom, prenosi "Story.hr" . Vrhunac sukoba braće se dogodio kada je princ Vilijam 2015. postao glavni za dobrotvornu organizaciju Tusk Trust koja je posvećena nosorozima i slonovima. Tada je njihov prijatelj, prema rečima autorke pomenute knjige, nazvao Harija "veoma ljutim čovekom" .

Takođe, kako se tvrdi, Megan Markl, Harijeva supruga, dodatno je poljuljala već narušen odnos braće, a čitava kraljevska porodica je, navodno, "zavisna od drame" .

Pročitajte: Skandal trese Britaniju - Princ Hari i Megan Markl očajnički mole za zaštitu, kraljica ni da čuje

Getty Images

 

Osim toga, bivša devojka princa Harija sa kojom se zabavljao u periodu od 2012. do 2014. godine, navodno mu je, zbog porodičnih briga koje je vojvoda imao, savetovala da poseti psihijatra, što je on i učinio. Do dana današnjeg, nakon što su Megan i Hari napustili kraljevske dužnosti, i dalje mnoge intrigira da li će se braća konačno složiti i povratiti dobar međusobni odnos.

Komentari (0)

Loading