Celebrity News

Deca uopšte NISU NJENA? Teške optužbe na račun Megan Markl od njene ROĐENE SESTRE!

Sestra Megan Markl navodno je iznela skandalozne optužbe na račun vojvotkinje, a tiču se njene dece sa princem Harijem...

Deca uopšte NISU NJENA? Teške optužbe na račun Megan Markl od njene ROĐENE SESTRE!

Sestra Megan Markl, Samanta Markl, navodno je svojevremeno pokrenula lavinu različitih teorija o tome, da li je vojvotkinja od Saseksa zaista rodila svoju decu- princa Arčija i princezu Lilibet Dajanu.

Sestra Megan Markl - da li su njene tvrdnje istinite?

Kako prenosi "24sata.hr" , Samanta je navodno pisala na društvenim mrežama, da su Megan i princ Hari koristili surogat majku, te da sin Arči ne bi trebalo da ima kraljevsku titulu.

Pročitajte: Obmanula je ceo svet - Klupko tajni Megan Markl se odmotava, šta će na ovo reći princ Hari?

Guliver Getty Images

 

- Verujem da surogat majka još nije predala dete. Mislim da bi trebalo da bude obavezno da se dostave dokazi da je iz materice moje sestre rođeno dete, te da Arči ne bi trebao da ima titulu, jer mislim da je tu bila uključena surogat majka - napisala je Samanta prošle godine na "Tviteru", prenosi pomenuti medij,  i dodala:

Pročitajte: Skandal trese Britaniju - Princ Hari i Megan Markl očajnički mole za zaštitu, kraljica ni da čuje

Profimedia

 

- To mislim zbog slika koje su objavljene, a na kojima joj je stomak bio velik ujutru, a ravan uveče. Nema DNK dokaza da je Arči Harijev sin i nema dokaza da su on i Lili došli iz Meganine materice - .

Ipak, ove optužbe na račun vojvotkinje, kako tvrdi advokat njene sestre, lažne su, a te razne teorije koje su se stvorile pravda tako što je izjavio da je Samanti bio hakovan nalog u periodu kada su te tvrdnje isplivale i da ona nikada nije pisala protiv svoje sestre.

 

Komentari (0)

Loading