Celebrity News

Lep kao maneken, ali krije JEDNU TUŽNU PRIČU: Ovo je misteriozni sin Branka Cvejića, ženama će pasti vilice (FOTO)

Sin Branka Cvejića nikada se nije eksponirao u javnosti, a završio je najviše škole u svetu, na čemu bi mu mnogi pozavideli.

Lep kao maneken, ali krije JEDNU TUŽNU PRIČU: Ovo je misteriozni sin Branka Cvejića, ženama će pasti vilice (FOTO)

Petar Đorđević

Sin Branka Cvejića, Žarko Cvejić, očev je ponos, te dramski umetnik, u retkim prilikama kada je govorio javno, imao je samo reči hvale za njega. 

Sin Branka Cvejića je ugledni profesor

Žarko se retko pojavljivao u javnosti, mnogi donedavno nisu znali ni kako izgleda, ali je veoma poznata njegova biografija, koja je dostupna na internetu. Naime, on je završio najviše škole u svetu, doktorirao je u Americi, ali se vratio u Srbiju, gde predaje na jednom privatnom fakultetu, na kojem je i te kako cenjen, kako od strane kolega, tako i od strane studenata, kojima prenosi svoje dragoceno znanje.

Pročitajte: Sa njom je od studentskih dana, rodila mu je dvoje dece i bila najveća podrška: Evo kako izgleda supruga Branka Cvejića (FOTO)

 

 

Njegov otac, cenjeni dramski umetnik, jednom prilikom progovorio je o privatnim detaljima Žarkovog života, a koji se tiču njegovog zavidnog obrazovanja.

Pročitajte: Bane Bumbar hitno operisan - Srpskom glumcu ugrađen bajpas

 

 

 - Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće - rekao je Cvejić, prenosi "Espresso" i dodao: 

Pročitajte: Branko Cvejić - Hrabro srce popularnog Baneta Bumbara

 

 

- Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru

Komentari (0)

Loading