Celebrity News

Sa njom je od studentskih dana, rodila mu je dvoje dece i bila najveća podrška: Evo kako izgleda supruga Branka Cvejića (FOTO)

Brak Branka Cvejića skladan je i traje decenijama

Sa njom je od studentskih dana, rodila mu je dvoje dece i bila najveća podrška: Evo kako izgleda supruga Branka Cvejića (FOTO)

Petar Đorđević

Nikada brak Branka Cvejića nije izazivao pažnju medija, za šta su u najvećoj meri zaslužni glumac i njegova izabranica Vesna. Povučeno i skromno bračni partneri koračaju kroz život, trudeći se da im najvažnija preokupacija budu ćerka i sinBojana i Žarko, ali i unuka Zora, koja je već pošla u školu i prava je pametnica. Branko i Vesna vezu su otpočeli kao studenti, a tolike godine, po mišljenju dramskog umetnika i nekadašnjeg direktora Jugoslovenskog dramskog pozorišta, opstali su jer se međusobno odlično razumeju i dopunjavaju.
- Mi smo, može tako da se kaže, odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultete i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio s raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam s mnogim glumcima, to je normalno, kao i s supruginim kolegama doktorima i naučnicima - rekao je ranije Branko.

Pročitajte: PREOKRET: Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

Brak Branka Cvejića nešto je na šta je čuveni Lister iz serije "Porodično blago" posebno ponosan, dok jednako uživa i kada drugima govori o svojim naslednicima.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće. Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru - kazao je dramski umetnik koji se pre sedam, osam godina nosio sa ozbiljnim zdravstvenim problemom te mu je posle operacije na srcu ugrađen i bajpas.

 

Komentari (0)

Loading