Celebrity News

Slomljena udovica plakaće zauvek: Ovo je supruga Branka Cvejića koja mu je ceo život bila vetar u leđa (FOTO)

Supruga Branka Cvejića neutešna i skrhana bolom

Slomljena udovica plakaće zauvek: Ovo je supruga Branka Cvejića koja mu je ceo život bila vetar u leđa (FOTO)

Supruga Branka Cvejića neutešna je od kada je primila najtužnije vesti, da je njen voljeni suprug, Branko Cvejić izgubio borbu za život. Iako ga je decenijama volela i podržavala Vesna se trudila da njihov brak ostane do poslednjeg dana čist, neukaljan medijskim napisima i tračevima.

Supruga Branka Cvejića uvek će ga se sećati - Ovo je njihova ljubavna priča

Nikada brak Branka Cvejića nije izazivao pažnju medija, za šta su u najvećoj meri zaslužni glumac i njegova izabranica Vesna. Povučeno i skromno bračni partneri koračaali su kroz život, trudeći se da im najvažnija preokupacija budu ćerka i sinBojana i Žarko, ali i unuka Zora, koja je već pošla u školu i prava je pametnica. Branko i Vesna vezu su otpočeli kao studenti, a tolike godine, po mišljenju dramskog umetnika i nekadašnjeg direktora Jugoslovenskog dramskog pozorišta, opstali su jer se međusobno odlično razumeju i dopunjavaju.

- Mi smo, može tako da se kaže, odrastali zajedno. Počeli smo da se zabavljamo još kad smo krenuli na fakultete i, eto, to se nastavilo toliko decenija. Vesna je doktor nauka, profesor biohemije. Ali nije to loše, zato što sam se, iz radoznalosti valjda, družio s raznim ljudima, namestilo se tako. Kumovi su mi arhitekte, prijatelj sam s mnogim glumcima, to je normalno, kao i s supruginim kolegama doktorima i naučnicima - govorio je ranije Branko.

Pročitajte: PREOKRET - Tri decenije mlađa žena kriva je za razvod Danice i Lazara Ristovskog! Evo šta na to kaže glumac

Vladimir Sporcic Story arhiva

 

Brak Branka Cvejića nešto je na šta je čuveni Lister iz serije "Porodično blago" bio posebno ponosan, a sada, kada ga više nema ostaje samo sećanje sa koliko ljubavi je govorio o supruzi i svojim naslednicima.

- Oboje su završili muzikologiju i ne bave se baš direktno time, ali su veoma dobri i zanimljivi. Ćerka Bojana završila je fakultet ovde, a doktorirala je u inostranstvu i ostala tamo. Stacionirana je u Briselu, ali živi po celoj Evropi. Voli da putuje i to je, u suštini, lep život kad od toga možeš da se izdržavaš. Sin Žarko završio je sve moguće škole napolju, od Oksforda do Kornela i doktorata u Americi, a onda se vratio ovde i, naravno, odmah naišao na teškoće. Pre nekoliko godina nije mogao da nostrifikuje diplome u normalnim uslovima, nego je to moralo grdno da se plati. Sad se to sve menja. Docent je na Fakultetu za medije i komunikacije i prodekan. Moglo bi se reći da je trenutno zadovoljan. Njegova supruga je arhitekta, što je sad vrlo teško, ali imaju divno dete, ćerku Zoru.

Komentari (0)

Loading