Celebrity News

Ekskluzivne fotografije: Dragan Marinković Maca u zagrljaju trudne supruge (FOTO)

Bivša supruga Dragana Marinkovića Mace blistala je na njihovom venčanje pre više od jedne decenije, dok je bila u blagoslovenom stanju...

Ekskluzivne fotografije: Dragan Marinković Maca u zagrljaju trudne supruge (FOTO)

Bivša supruga Dragana Marinkovića Mace, Tijana Golubović, rekla je sudbonosno "da" glumcu pre 12 godina, dok su željno iščekivali sina. Apsolventkinja prava preokrenula je život popularnom glumcu, koji je po drugi put stao na "ludi kamen", samo dva meseca pre nego što se rodio njihov sin Fjodor Simeon.

Bivša supruga Dragana Marinkovića Mace blistala je na njihovom venčanju

Ceremonija se odigrala u Sremskim Karlovcima, u potpunoj tajnosti, a razlog je jednostavan - Maca nije želeo da opterećuje trudnu suprugu velikim brojem gostiju.

Pročitajte: Dragan Marinković Maca otputovao u Crnu Goru da usvoji devojčicu - Voleo bih da imam stotinu dece (FOTO)

Petar Đorđević/Story

 

- Da smo na venčanje zvali sve naše prijatelje, morao bih da pravim svadbu za 12.000 ljudi, a poznavajući ih, slavlje bi trajalo do 4. oktobra, pa bismo ga spojili s rođenjem deteta, a onda produžili do sinovljevog krštenja... Ovako smo se odlučili za skrivenu lokaciju i pozvali samo kumove - ispričao je Marinković svojevremeno za "Story" .

Pročitajte: OVO još niko nije uradio - Jedan detalj na venčanju Dragana Marinkovića i dve decenije mlađe Jovane i danas se prepričava

Petar Đorđević/Story

 

Tada se par ekskluzivno fotografisao za "Story" , te su prelepe fotografije krasile magazin, na kojima je Dragan u zagrljaju trudne Tijane.

Pročitajte: Ginekolog Maci otkrio tajnu - Koju reč ne sme da zgovara u krevetu?

Petar Đorđević/Story

 

Mada su tada verovali da njihove emocije nikada neće izbledeti, ovaj svojevremeno skladni par je odlučio je da se rastane i kroz život krene svako svojim putem. Ubrzo nakon toga, glumac je pronašao novu ljubav u frizerki Jovani, sa kojom je stao na "ludi kamen", što mu je treći brak po redu.

Komentari (0)

Loading